ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Τζούριτσιτς - Σενάριο για Τσότσεφ (vids)

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» του Τζούριτσιτς - Σενάριο για Τσότσεφ (vids)
EPA/STRINGER, ΑΜΠΕ

Παναθηναϊκός: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένονται στην μεταγραφή του Φίλιπ Τζούριτσιτς από τη Σαμπντόρια, τη στιγμή που υπάρχει φημολογία για τον Ιβαΐλο Τσότσεφ.

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς οι «πράσινοι» κινούνται για να καλύψουν τα κενά που έχουν διακρίνει στο ρόστερ, ενόψει και των προκριματικών του Champions League. Μάλιστα, το «τριφύλλι» εμφανίζεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της τρίτης του μεταγραφής.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «πράσινοι» βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς. Ο Σέρβος διεθνής μεσοεπιθετικός ανήκει στην Σαμπντόρια και έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Όμως, ο υποβιβασμός στην Serie B έχει αλλάξει τα δεδομένα και ο παίκτης εμφανίζεται έτοιμος για άλλες… πολιτείες.

Μάλιστα, η πλευρά του ποδοσφαιριστή βλέπει με καλό… μάτι την μεταγραφή στον Παναθηναϊκό και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να δρομολογηθούν σημαντικές εξελίξεις, αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στην… καθημερινότητα των «πράσινων». Ο λόγος γίνεται για τον Ιβαΐλο Τσότσεφ, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βουλγαρία, απασχολεί το «τριφύλλι» για τη νέα σεζόν.

Ο Βούλγαρος μέσος αγωνίζεται ως οκτάρι και έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την ΤΣΣΚΑ 1948 καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Βουλγαρία με 21 τέρματα. Σύμφωνα με τις αναφορές στον Τύπο της γειτονικής χώρας, ο Παναθηναϊκός εξετάζει σοβαρά την απόκτησή του.

Σχετικές ειδήσεις