ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές στον Μήτρογλου - Η αντίδραση της ΠΑΕ

Άρης: Αφαίρεση βαθμών για τις οφειλές στον Μήτρογλου - Η αντίδραση της ΠΑΕ
Intime

Άρης: Την απόφαση ενεργοποίησης της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για την υπόθεση του Κώστα Μήτρογλου αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Άμεση η αντίδραση της ΠΑΕ.

Σε νέα δικαίωση του Κώστα Μήτρογλου για οφειλές της ΠΑΕ Άρης προς το πρόσωπό του προχώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ο Έλληνας φορ έχει προσφύγει στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ, το οποίο αποφάσισε την ενεργοποίηση της ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία του συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Δέχεται την αίτηση του ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Μήτρογλου κατά της ΠΑΕ Άρης.

Ενεργοποιεί σε βάρος της ΠΑΕ Άρης, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, του ποσού του επιδικασθέντος κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 350/2022 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, την επιβληθείσα με την 93/2023 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την επομένη της επίδοσης της παρούσας».

Η αντίδραση της ΠΑΕ

Λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η ΠΑΕ Άρης τοποθετήθηκε για την εν λόγω υπόθεση, υποστηρίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια ανησυχία, καθώς ο παίκτης θα εξοφληθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» άφησαν αιχμές για τη στάση που κράτησε ο Κώστας Μήτρογλου τονίζοντας πως έχει ήδη εισπράξει ένα μεγάλο μέρος της οφειλής, αλλά εμμένει στην απόφασή του για την εφάπαξ εξόφληση.

Σχετικές ειδήσεις