ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπαίνει στον κόσμο των Media - Ενθουσιασμένος με τη νέα επένδυση εκατομμυρίων

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπαίνει στον κόσμο των Media - Ενθουσιασμένος με τη νέα επένδυση εκατομμυρίων
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη εξασφαλίσει το μέλλον του με πληθώρα επενδύσεων και πλέον ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό μπάσιμο, αγοράζοντας μερίδιο από τον ισχυρότερο μιντιακό όμιλο της Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κυριάρχησε στον χώρο του ποδοσφαίρου τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ωστόσο, δεν φαίνεται να του αρκεί. Θέλει να συνεχίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο και μετά το τέλος της καριέρας του.

Γι' αυτό και το επόμενο βήμα του είναι να επενδύσει στον πορτογαλικό εκδοτικό όμιλο Cofina Media, τον κορυφαίος στη χώρα, ο οποίος κάνει αναδιοργάνωση των μετοχών της εταιρείας, μέσω επιχείρησης εξαγοράς από τη διοίκηση.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Cofina, Λουίς Σαντάνα, επιβεβαίωσε στο πρακτορείο ειδήσεων Lusa για την εμπλοκή του Κριστιάνο Ρονάλντο στο εγχείρημα εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου του 30% του ομίλου.

«Υπολογίζουμε στον μεγαλύτερο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, έναν εξαιρετικό αθλητή που μοιράζεται τις αξίες μας της ανάγκης, της αυστηρότητας, της εργασίας και της ανθεκτικότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα, πορτογαλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται ενθουσιασμένος στο περιβάλλον του με αυτή την προοπτική και ανυπομονεί να επενδύσει στον κόσμο των Media.

Στην Πορτογαλία, ο όμιλος Cofina κατέχει την οικονομική εφημερίδα Jornal de Negócios, την πασίγνωστη αθλητική εφημερίδα Record, αλλά και το ταμπλόιντ, Correio da Manhã, ενώ διαθέτει κι ένα τηλεοπτικό κανάλι, το CMTV.

Η διαμάχη του Κριστιάνο Ρονάλντο με το κανάλι της Cofina

Κατά τη διάρκεια του EURO 2016, το οποίο κατάκτησε η Εθνική Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο άρπαξε ένα μικρόφωνο από δημοσιογράφο του CMTV και το πέταξε.

Πριν μερικούς μήνες, ο 38χρονος σούπερ σταρ είχε αρνηθεί να δεχτεί ερωτήσεις από το συγκεκριμένο μέσο, επειδή ήταν ενοχλημένος από ρεπορτάζ που τον αφορούσαν. Γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των αθλητικών συντακτών της Πορτογαλίας.

«Ενημερωθήκαμε πως ο ποδοσφαιριστής Κριστιάνο Ρονάλντο ειδοποίησε μέσω της ομοσπονδίας πως δεν θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του συγκεκριμένου Μέσου. Η Ένωση Αθλητικών Συντακτών της Πορτογαλίας γνωρίζοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συνέβη, θεωρεί αυτή τη συμπεριφορά λανθασμένη και ανούσια.

Μια συνέντευξη Τύπου πρέπει να είναι ανοιχτή σε όλους τους δημοσιογράφους και πρέπει να έχουν όλη τη δυνατότητα να υποβάλουν ερωτήσεις. Η εθνική Πορτογαλίας δεν είναι εξαίρεση, αλλά και επειδή μιλάμε για μια νέα εποχή στην ομάδα μας, θα ήταν καλό να κάνουμε μια νέα αρχή. Θα πρέπει οι δύο πλευρές να βρουν μια λύση, ώστε να αφήσουμε πίσω μας αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Ένωση Συντακτών είναι διαθέσιμη για να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το ματς δεν έκανε δηλώσεις ενώπιον των ΜΜΕ και αρκέστηκε σε μια ανάρτηση στα social media. «Τόσο όμορφο συναίσθημα να παίζω ξανά και να σκοράρω για την εθνική ομάδα σε ένα ξεχωριστό για μένα στάδιο. Είμαι περήφανος που είμαι ο διεθνής παίκτης με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Κωμικοτραγικό σκηνικό σε φιλικό ματς - Διαιτητής τσακώθηκε με Έλληνα παίκτη κι έφυγε από το γήπεδο!

Μαρία Σάκκαρη: «Αγαπώ τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και την οικογένειά του - Χάρηκα με το αποτέλεσμα»

Λιονέλ Μέσι: Στα χνάρια του Τζόρνταν και του Μπέκαμ - Τα χρήματα που θα πάρει στην Ίντερ Μαϊάμι