ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τον Φερέιρα - Άλλος άνθρωπος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ

Κίνδυνος βαριάς καμπάνας για τον Φερέιρα - Άλλος άνθρωπος ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ
SCREENSHOT - VIDEO

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του τελευταία και κινδυνεύει μέχρι και με 22 αγωνιστικές αποκλεισμού από το πρωτάθλημα Βραζιλίας!

Άλλος άνθρωπος εμφανίζεται να είναι ο Αμπέλ Φερέιρα σε σχέση με αυτόν που βλέπαμε πριν λίγα χρόνια στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Ο Πορτογάλος προπονητής της Παλμέιρας έχει μια άκρως επιτυχημένη θητεία, με κατακτήσεις τίτλων και πολλές νίκες, με αποτέλεσμα να θεωρείται ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή στη Βραζιλία.

Ήταν μάλιστα και υποψήφιος για τον πάγκο της εθνικής ομάδας, μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Τελευταία, όμως, ο Αμπέλ Φερέιρα δείχνει να χάνει εύκολα την ψυχραιμία του και πλέον είναι αντιμέτωπος με πολύ βαριά τιμωρία. Πρόσφατα τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για την αρπαγή κινητού από δημοσιογράφο!

Πλέον, όμως, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί τη Δευτέρα (10/7) στο αθλητικό δικαστήριο της Βραζιλίας για δύο διαφορετικά περιστατικά και κινδυνεύει με τιμωρία αποκλεισμού από 4 μέχρι και 22 αγώνες.

Η πρώτη περίπτωση αφορά την αποβολή του στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στη Φορταλέζα, όπου έκανε επίθεση προς τους διαιτητές και αν τιμωρηθεί αντιμετωπίζει ποινή αποκλεισμού από 1 έως 6 αγώνες.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά τον καβγά που είχε με τον επιθετικό της Σάο Πάολο, Τζόναθαν Καλέρι, στις 11 Ιουνίου. Κατηγορείται τόσο για συμμετοχή σε επεισόδιο με αντίπαλο παίκτη (τιμωρία από 2 έως 10 αγώνες), αλλά και ξεχωριστά για αντιαθλητική συμπεριφορά (ποινή από 1 έως 6 αγώνες).