ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Νέα επιχειρηματική κίνηση για τον «CR7» - Επενδύει σε εταιρεία ρολογιών

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
Instagram / @chrono24

Κριστιάνο Ρονάλντο: Με την καριέρα του στο ποδόσφαιρο να οδεύει προς το τέλος της, ο Πορτογάλος «σταρ» συνεχίζει να επεκτείνεται στο επιχειρηματικό κόσμο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προχώρησε σε ακόμη μια επένδυση που δεν αφορά στο ποδόσφαιρο.

Ο «CR7» τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στα ακριβά ρολόγια και γι’ αυτό αποφάσισε η νέα του επιχειρηματική κίνηση να αφορά σε αυτό.

Ο Πορτογάλος είναι ο νέος επενδυτής της εταιρείας «Chrono24», με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν την έναρξη της κοινής πορείας τους, μέσω των social media. O Ρονάλντο, μάλιστα, δήλωσε «πολύ χαρούμενος γι' αυτή την επένδυση».

Κριστιάνο Ρονάλντο
O Ρονάλντο δήλωσε «πολύ χαρούμενος γι' αυτή την επένδυση».Instagram / @chrono24

Στο μήνυμά της, η εταιρεία ανέφερε: «Ως αθλητής χρειάζεται περίπου 90 λεπτά για να κερδίσει. Ως εμμονικός συλλέκτης ρολογιών, το έκανε σε δευτερόλεπτα. Λάτρεις των ρολογιών σε όλο τον κόσμο, έχουμε απίστευτα νέα για εσάς: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις μπήκε στο "Chrono24" ως μέτοχος.

Το πάθος του για τα ρολόγια συνάντησε την επιχειρηματική του ιδιοφυΐα και πηγαίνει και τα δύο στο επόμενο επίπεδο. Είναι μια μεγάλη μέρα για εμάς και για την κοινότητά μας, της οποίας η αγάπη για τα ρολόγια δεν έχει όρια.

Μια νίκη για την ίδια την τέχνη. Και μία απόδειξη ότι τα όνειρα μπορούν να επιτευχθούν με πόδια, μυαλό και ατελείωτη αφοσίωση».

Σχετικές ειδήσεις