ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» ο Ντουάρτε για την άμυνα (vid)

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Στο «στόχαστρο» ο Ντουάρτε για την άμυνα (vid)
EPA/MIGUEL A. LOPES, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Τα δεδομένα για την απόκτηση του Ντομίνγκος Ντουάρτε από τη Χετάφε εξετάζει ο Ολυμπιακός.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό, σύμφωνα με τα οποία, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο «στόχαστρό» τους τον 28χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Μάλιστα, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είχε συνεργαστεί με τον διεθνή άσο στην κοινή τους θητεία στην Γρανάδα.

Ο Ντομίνγκος Ντουάρτε ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αγωνιζόμενος στην Ακαδημία. Ακολούθησαν οι δανεισμοί του σε Μπελενένσες και Τσάβες και το 2018 συνέχισε στην Λα Κορούνια, αγωνιζόμενος στην δεύτερη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τον επόμενο χρόνο, η Γρανάδα δαπάνησε το ποσό των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον αποκτήσει από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ενώ έπειτα από τρία χρόνια «μετακόμισε» στην Χετάφε. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες, ο παίκτης «έγραψε» 34 συμμετοχές σ’ όλες τις διοργανώσεις και είχε 2 ασίστ.

Ο Ντομίνγκος Ντουάρντε είναι διεθνής με την Εθνική Πορτογαλίας, με την οποία «μετράει» 3 συμμετοχές. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, το κασέ του ανέρχεται σχεδόν στο 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός κινηθεί για την απόκτησή του θα πρέπει να ξοδέψει περίπου 5 εκατομμύρια ευρώ, που είναι η χρηματιστηριακή του αξία.

Σχετικές ειδήσεις