ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Θέση με εντολή Σαββίδη για «στημένα» - «Να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι»

ΠΑΟΚ: Θέση με εντολή Σαββίδη για «στημένα» - «Να τιμωρηθούν οι εμπλεκόμενοι»
Intime

ΠΑΟΚ: Θέση για το κύκλωμα των στημένων αγώνων πήρε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έπειτα από εντολή Ιβάν Σαββίδη και δια στόματος Μάκη Γκαγκάτση.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δίνει το «παρών» στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Πέμπτης (20/07) και αφορά την έρευνα για ύπαρξη κυκλωμάτων «στημένων» αγώνων με την εμπλοκή ομάδων και παραγόντων της Super League και της Super League 2.

Με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε θέση και ζήτησε την τιμωρία όλων των εμπλεκόμενων, αν αποδειχθεί η ενοχή τους.

«Προτείνουμε να σταλεί επιστολή στην αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου επικεφαλής της αθλητικής δικαιοσύνης Βιργινία Σακελλαροπούλου και στον ποδοσφαιρικό/αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο, για την ανάγκη όλων των άμεσων ενεργειών τους, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα και το νέο πρωτάθλημα σε SL1 και SL2 να μην έχει σκιές», αναφέρεται αρχικά στη θέση των Θεσσαλονικέων.

«Να τιμωρηθούν με τις προβλεπόμενες ποινές οι εμπλεκόμενες ομάδες (υποβιβασμός) και οι παράγοντες (ισόβια απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) εφόσον αποδειχθεί η ενοχή τους με βάση την έρευνα που γίνεται», καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις