ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Συναγερμός στη Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό - Τροφική δηλητηρίαση σε 15 μέλη

Champions League: Συναγερμός στη Ντνίπρο πριν τον Παναθηναϊκό - Τροφική δηλητηρίαση σε 15 μέλη
Intime

Champions League: Ένα σοβαρό ζήτημα προέκυψε για τη Ντνίπρο λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, καθώς 15 μέλη της αποστολής παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην ουκρανική ομάδα, μια και σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Βολόντιμιρ Ζβέροφ, δημοσιογράφος που έχει ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα, η αναμέτρηση είναι στον... αέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Ουκρανό ρεπόρτερ, 15 μέλη της Ντνίπρο, τα 8 εκ των οποίων είναι ποδοσφαιριστές, έχουν παρουσιάσει συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, το βράδυ πριν από τον αγώνα και κατά τη διαμονή σε ξενοδοχείο της Αθήνας.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τα μέλη αυτά δεν έδωσαν το «παρών» στο δείπνο της ομάδας και έφαγαν μόνο μπανάνες και ήπιαν νερό. Παράλληλα, οι Ουκρανοί αναφέρουν πολλά παράπονα για τη φιλοξενία στην Αθήνα. Όπως τονίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, μετά την προπόνηση στο «Απ. Νικολαΐδης» δεν υπήρχαν πετσέτες στα αποδυτήρια, ενώ υπήρξε πρόβλημα και με το πούλμαν.

Σύμφωνα με τους Ουκρανούς, το πούλμαν καθυστέρησε μισή ώρα να πάρει την αποστολή, ενώ έκανε... βόλτες, παρά το γεγονός πως το ξενοδοχείο ήταν πολύ κοντά στο γήπεδο. «Μας είπαν πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μπλοκάρει το πούλμαν και μετά ότι η καθυστέρηση οφειλόταν στην αστυνομία. Ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα, παραμένει μυστήριο. Μετά κάναμε μισή ώρα στον δρόμο παρότι το ξενοδοχείο είναι μόλις δύο χιλιόμετρα μακριά, γιατί το πούλμαν ακολούθησε εντελώς διαφορετικό δρόμο», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Ντνίπρο.

Σχετικές ειδήσεις