ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Φούντας πέρασε με επιτυχία ανιχνευτή ψεύδους, τον διώχνει η DC United

Ο Φούντας πέρασε με επιτυχία ανιχνευτή ψεύδους, τον διώχνει η DC United

Η ομάδα του MLS διακόπτει το συμβόλαιο του Ταξιάρχη Φούντα, αφού πρώτα πέρασε ανιχνευτή ψεύδους για τις κατηγορίες περί ρατσιστικής συμπεριφοράς κατά συμπαίκτη του.

Το θέμα του Ταξιάρχη Φούντα έχει ξεφύγει απ’ το ποδόσφαιρο. Ο διεθνής άσος που αγωνίζεται στην DC United των ΗΠΑ, έχει κατηγορηθεί από συμπαίκτη του για ρατσιστική επίθεση. Η ομάδα του τον έχει στο περιθώριο και οι πληροφορίες απ’ τις ΗΠΑ αναφέρουν πως πέρασε ανιχνευτή ψεύδους.

Συγκεκριμένα δημοσίευμα του «Athletic» τονίζει πως το κλαμπ απ’ την Ουάσιγκτον, έχει αποφασίσει να του τερματίσει το συμβόλαιο μετά τις κατηγορίες του Νάιτζελ Ρομπέρτα. Για το θέμα είναι σε εξέλιξη και έρευνα του MLS.

Μέχρι τώρα έχουν υπάρξει συνεντεύξεις των ποδοσφαιριστών που εμπλέκονται, αλλά και μαρτύρων. Ο Έλληνας διεθνής ζήτησε να περάσει από ανιχνευτή ψεύδους. Αφού τον ρώτησαν εκεί αν χρησιμοποίησε προσβλητική-ρατσιστική λέξη μιλώντας στον συμπαίκτη του, απάντησε όχι. Χωρίς ο ανιχνευτής να εντοπίσει αλλαγές σε παλμούς και ανάσα που να υποδεικνύουν πως ψεύδεται.

Παρέδωσε τα στοιχεία στην ομάδα του και στη διοργανώτρια αρχή, αλλά η απόφαση για τερματισμό του συμβολαίου του μοιάζει να έχει παρθεί.