ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ σα να λέμε… βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Νεϊμάρ σα να λέμε… βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας

Οι απίστευτες απαιτήσεις του Βραζιλιάνου που εκπληρώθηκαν για να πει το μεγάλο «ναι» στην Αλ Χιλάλ.

Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Νεϊμάρ, είναι η μεγαλομανία. Το έχει διαπιστώσει ο καθένας ακόμη και από τη μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Τότε είχε προβλέψει στο συμβόλαιό του μέχρι και πριμ επειδή… υπογράφει αυτόματα σε παιδάκια, γιατί με αυτό τον τρόπο προωθεί την καλή εικόνα της ομάδας.

Προφανώς και η μετακόμιση στη Σαουδική Αραβία, ήταν δεδομένο πως θα φέρει πιο… τρελές απαιτήσεις. Και φυσικά απ’ τη στιγμή που υπέγραψε, οι Σαουδάραβες τις αποδέχτηκαν όλα. Εκπληρώνοντας όσα ήθελε ο Βραζιλιάνος κάτι που αυτόματα τον κάνει να έχει μεταχείριση βασιλιά!

Πέρα απ’ τα «τρελά» λεφτά που προβλέπει το συμβόλαιό του, η συμφωνία που έχει κάνει του δίνει το δικαίωμα κάθε του έξοδο να πηγαίνει απ’ ευθείας στην Αλ Χιλάλ! Εστιατόρια, βόλτες, μετακινήσεις, ταξίδια, ξενοδοχεία, τα πάντα! Για τα επόμενα δύο χρόνια κάθε του έξοδο καλύπτεται απ’ την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ένα απ’ τα μόνιμα προβλήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν, ήταν η επιθυμία του να λείπει στην πατρίδα του κατά τη διάρκεια του καρναβαλιού στο Ρίο. Οπότε όλοι ξέρουμε που θα είναι εκείνες τις μέρες την επόμενη διετία και με ποιανού έξοδα.

Το… παλάτι που ζήτησε, θα έχει 25 δωμάτια μίνιμουμ. Πισίνα το λιγότερο 40Χ10, τρεις σάουνες, μόνιμοι υπάλληλοι στο σπίτι, ενώ ζήτησε μέχρι και βοηθό για τον σεφ του. Παράλληλα, θα έχει μόνιμους οδηγούς ανά πάσα στιγμή, για να τον μεταφέρουν όπου επιθυμεί με ένα απ’ τα εξής αυτοκίνητα που επίσης απαίτησε: Bentley Continental GT, Aston Martin DBX και Lamborghini Huracán.

Κι επειδή τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και τα μηδενικά έξοδα της πολυτελούς ζωής δεν του αρκούσαν, θα παίρνει και 500.000 ευρώ για κάθε του ποστάρισμα που θα προμοτάρει την Σαουδική Αραβία!