ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι σημαίνει κέρδος: Τα έσοδα που έφερε ο Αργεντινός

Λιονέλ Μέσι σημαίνει κέρδος: Τα έσοδα που έφερε ο Αργεντινός

Ίντερ Μαϊάμι, Apple TV βρήκαν τον δικό τους… Μίδα, στο πρόσωπο του Λιονέλ Μέσι που μετατρέπει τα πάντα σε χρυσάφι!

Το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ έχει αποκτήσει άλλη υπόσταση με τον Λιονέλ Μέσι στο Μαϊάμι. Ο Αργεντινός έχει κάνει τη χώρα να ασχολείται με το… soccer πολύ περισσότερο από κάθε άλλη εποχή της ιστορίας. Από μόνο του το γεγονός αρκεί για να δείξει ποιος είναι ο 36χρονος.

Τα αγωνιστικά του επιτεύγματα, δεν αμφισβητούνται. Έχοντας δώσει ήδη τίτλο στην Ίντερ Μαϊάμι και συνεχίζει να σκοράρει και να μοιράζει ασίστ ασταμάτητα. Φυσικά εφόσον μιλάμε για ΗΠΑ, τα πάντα είναι κέρδος. Στον τομέα αυτό, οι πάντες τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση.

Από τη στιγμή που ο Λιονέλ Μέσι πήγε στην Ίντερ Μαϊάμι, η ομάδα της Φλόριντα έχει βγάλει 243.000.000 ευρώ μόνο από τα εισιτήρια των αγώνων. Παράλληλα, η Apple TV που μεταδίδει τους αγώνες, έχει αυξήσει κατά 300.000 τους συνδρομητές της, άρα 26.000.000 κέρδος μέσα σε κάποιες εβδομάδες και μόνο.

Παράλληλα, η ροζ εμφάνιση της Ίντερ Μαϊάμι, έχει γίνει η πιο διαδεδομένη και διάσημη. Ξεπερνώντας μέσα σε ένα 24ωρο τις πωλήσεις των εμφανίσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λεμπρόν Τζέιμς! Πραγματικός… Μίδας ο Αργεντινός, άγγιξε την Ίντερ Μαϊάμι και την έκανε χρυσή.