ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ - Ερωτήματα μετά την εικόνα του στην προπόνηση (pics)

Νεϊμάρ: Έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Πελέ - Ερωτήματα μετά την εικόνα του στην προπόνηση (pics)
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Νεϊμάρ ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα σπουδαίο ρεκόρ του Πελέ με την εθνική Βραζιλίας, αλλά οι φωτογραφίες του στην προπόνηση προκαλούν σχόλια για την κατάστασή του. 

Σε επίσημη αναμέτρηση μετά από σχεδόν 7 μήνες αγωνιστικής απραξίας αναμένεται να λάβει μέρος ο Νεϊμάρ για λογαριασμό της εθνικής Βραζιλίας.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος σε δηλώσεις του δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, λίγο πριν την αναμέτρηση με την Βολιβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.

Ωστόσο, σκοπεύει να αγωνιστεί κανονικά: «Δεν είμαι απόλυτα έτοιμος, αλλά το μυαλό και το σώμα μου είναι σε καλή κατάσταση. Δεν είναι η πρώτη φορά που καλούμαι στην εθνική σε αυτήν την κατάσταση. Πριν από μερικά χρόνια ήμουν στην ίδια κατάσταση και έπαιξα 90 λεπτά. Πάντα θα ξέρουμε πώς να παίζουμε ποδόσφαιρο. Είναι σαν να κάνουμε ποδήλατο».

Ο Νεϊμάρ δεν μπόρεσε να κάνει το ντεμπούτο του με τη Αλ-Χιλάλ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, λόγω μικροτραυματισμού, με τον Πορτογάλο προπονητή του Ζόρζε Ζεσούς, να λέει πως αμφιβάλλει για την ετοιμότητά του.

«Δεν παίρνω άσχημα τα λόγια του Ζεσούς, αλλά ως τρόπο φροντίδας του παίκτη του», συνέχισε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και πρόσθεσε: «Επρεπε να παίξω τον τελευταίο αγώνα με την Αλ-Χιλάλ, αλλά δέχθηκα ένα χτύπημα στην προπόνηση και πήρα άδεια για να ενταχθώ στην εθνική ομάδα».

Σε περίπτωση που σκοράρει στο ματς με την Βολιβία, ο Νεϊμάρ θα ξεπεράσει τον «θρυλικό» Πελέ, καθώς αμφότεροι έχουν σημειώσει 77 τέρματα με την φανέλα της «σελεσάο» και θα γίνει ο πρωτος σκόρερ στην Ιστορία της εθνικής Βραζιλίας.

«Για όλους στην Βραζιλία, ο Πελέ είναι ο βασιλιάς του ποδοσφαίρου. Θα είναι φανταστικό, εάν μπορέσω να τον ξεπεράσω σε αυτόν τον τομέα», τόνισε ο διάσημος άσος.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (7/9) προπόνησης της Σελεσάο, μαρτυρούν πως η μεγάλη αγωνιστική αποχή έχει επηρεάσει σημαντικά τον διάσημο επιθετικό.

Η εικόνα του Νεϊμάρ σχολιάστηκε έντονα στα social media, μιας και εμφανίζεται με αρκετά παραπανίσια κιλά από αυτά που θα περίμενε κανείς από επαγγελματία ποδοσφαιριστή αυτού του επιπέδου.

Πάντως, στο παρελθόν έχει συμβεί ξανά να εμφανίζεται ο Βραζιλιάνος άσος υπέρβαρος και με κοιλιά, με τον ίδιο να απαντά τότε πως φορούσε... μεγαλύτερο νούμερο φανέλας!

Διαβάστε επίσης:

Μουντιάλ 2026: Με τρομερό γκολ του Μέσι άρχισε η προσπάθεια διατήρησης των σκήπτρων της Αργεντινής

Συγκλονίζει ο παππούς του Τεντόγλου - «Θα νικήσω τον καρκίνο, μου έδωσε 10 χρόνια ζωής με το χρυσό»

«Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ είναι μωρά που κλαίνε» - Ο Ρομπέρ Πιρές «δίκασε» τους δύο «σταρ»

Αθλητικές μεταδόσεις: Ημιτελικοί Μουντομπάσκετ και προκριματικά Euro 2024 στο μενού

Μουντομπάσκετ 2023: Σερβία - Καναδάς και Γερμανία - ΗΠΑ για τις 2 θέσεις στον τελικό - Το πρόγραμμα