ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυση της εισαγγελίας της Ισπανίας κατά του Λουίς Ρουμπιάλες

Μήνυση της εισαγγελίας της Ισπανίας κατά του Λουίς Ρουμπιάλες

Τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμό, αναφορικά με το φιλί που έδωσε στην Τζένι Ερμόσο.

Μήνυση κατέθεσε η εισαγγελία της Ισπανίας στο εθνικό δικαστήριο της χώρας. Κατά του Λουίς Ρουμπιάλες, με αφορμή το φιλί που έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στην Τζένι Ερμόσο, κατά τη διάρκεια της απονομής μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου γυναικών.

Σεξουαλική επίθεση και εξαναγκασμός είναι οι κατηγορίες πάνω στις οποίες βασίζεται η μήνυση. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την αγωγή που κατέθεσε η Ερμόσο κατά του Ρουμπιάλες.

Ο λόγος πλέον περνά στο δικαστήριο, το οποίο και θα αποφασίσει μετά από εξέταση της υπόθεσης, αν συντρέχει λόγος για να απαγγελθούν επίσημες κατηγορίες.

Η Ερμόσο είχε υποστηρίξει πως τόσο η ίδια όσο και συγγενείς της δέχτηκαν πιέσεις απ’ την πλευρά του Ρουμπιάλες, για να αναφέρει πως ήταν με την έγκρισή της αυτό που συνέβη.

Έτσι η εισαγγελία έκανε μήνυση και για πιθανό εξαναγκασμό κατά του Ρουμπιάλες. Ζητώντας παράλληλα να υπάρξει κατάθεση του προέδρου της Ομοσπονδίας όσο και της Ερμόσο. Αν υπάρξει απόδειξη των κατηγοριών της εισαγγελίας, ο Ρουμπιάλες κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι και 4 χρόνια.