ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Αγοράζει έπαυλη 11 εκατ. δολαρίων στη Νότια Φλόριντα κοντά στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Λιονέλ Μέσι: Αγοράζει έπαυλη 11 εκατ. δολαρίων στη Νότια Φλόριντα κοντά στο γήπεδο της Ίντερ Μαϊάμι

Ένα παλάτι αξίας σχεδόν 11 εκατ. δολαρίον για τον Λιονέλ Μέσι 

Ο Αργεντινός αστέρας του ποδοσφαίρου Λιονέλ Μέσι και η σύζυγός του, Antonela Roccuzzo, πλήρωσαν 10,8 εκατομμύρια δολάρια για ένα ακίνητο στο Fort Lauderdale της Φλόριντα.

Σύμφωνα με την New York Post η πολυτελής έπαυλη των 10.486 τετραγωνικών μέτρων, στο 91 Compass Lane, βρίσκεται στην κοινότητα Bay Colony.

Διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, 9 μπάνια και γκαράζ τριών αυτοκινήτων — μαζί με πισίνα. Είναι επίσης κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μέσι - ο οποίος κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο για την πατρίδα του την Αργεντινή τον Δεκέμβριο - εντάχθηκε στην Ίντερ Μαϊάμι τον Ιούλιο.

Η ομάδα ανήκει στους David Beckham, Jorge και José Mas και άλλους επενδυτές.

Χτισμένο το 1988, το σπίτι βρίσκεται σε 0,44 εκτάρια σε ένα αδιέξοδο, με 170 πόδια προκυμαίας. Δημιουργήθηκε από τη σχεδιάστρια Lori Morris και παρουσιάστηκε στο περιοδικό Florida Design.

Το σπίτι διαθέτει επίσης μια οροφή με τρούλο ύψους 27 ποδιών και διαθέτει επίσης κουζίνα, γυμναστήριο και σπα και μια τεράστια κύρια σουίτα 1.600 τετραγωνικών ποδιών.

Ο Μέσι έχει επίσης τρία πολυτελή διαμερίσματα στο Sunny Isles Beach, ανέφερε το The Real Deal. Ο Μέσι βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την ομάδα της Αργεντινής στη Βολιβία για έναν αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής.