ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνα είναι μόνο μία και στην περίπτωση Μαγκουάιρ!

Μάνα είναι μόνο μία και στην περίπτωση Μαγκουάιρ!

Η μητέρα του Χάρι Μαγκουάιρ, με δήλωσή της υπερασπίστηκε το γιο της για την κριτική που του ασκείται και ξεκαθάρισε πως δε θέλει καμία άλλη μάνα να το περάσει αυτό.

Σε συλλογικό επίπεδο τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Σε Εθνικό, συμμετείχε στα δύο ματς της Αγγλίας στη διακοπή των πρωταθλημάτων και έβαλε αυτογκόλ κόντρα στη Σκωτία. Η χλεύη και η κατακραυγή εναντίον του, ήταν για ακόμη μια φορά εντονότατες.

Σε τέτοιο σημείο που αναγκάστηκε να παρέμβει… η μητέρα του. Η Ζόι Μαγκουάιρ, μάνα του Χάρι, με δήλωσή της στάθηκε στο πλευρό του γιου της και καυτηρίασε όσους τον κατακρίνουν. Τονίζοντας πως δε θέλει καμία μάνα και κανείς αθλητής να το περνά όλο αυτό.

Η δήλωση της μαμάς Μαγκουάιρ:

«Ως μαμά που βλέπει το επίπεδο των αρνητικών και υβριστικών σχολίων τα οποία λαμβάνει ο γιος μου από κάποιους θαυμαστές, ειδήμονες και τα Μέσα Ενημέρωσης, είναι επαίσχυντο και εντελώς απαράδεκτο σε οποιοδήποτε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά για κάποιον που εργάζεται τόσο σκληρά για σύλλογο και χώρα.

Ήμουν εκεί στην κερκίδα ως συνήθως, δεν είναι αποδεκτό αυτό που έχει δημιουργηθεί, πάνω από το τίποτα. Καταλαβαίνω ότι στον κόσμο του ποδοσφαίρου υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, θετικά και αρνητικά, αλλά αυτό που λαμβάνει ο Χάρι έχει ξεπεράσει πολύ το ποδόσφαιρο. Για μένα δεν είναι εντάξει το να τον βλέπω να περνάει αυτό που περνάει. Δεν θα ήθελα να δω άλλους γονείς ή παίκτες να περνούν από αυτό στο μέλλον, ειδικά τα νεαρά αγόρια και κορίτσια που το κάνουν αυτό σήμερα. Ο Χάρι έχει τεράστια καρδιά και είναι καλό που είναι ψυχικά δυνατός και μπορεί να το χειριστεί όπως άλλοι μπορεί να μην μπορέσουν. Δεν εύχομαι τέτοιου είδους κακοποίηση σε κανέναν!»