ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκία: Αντίπαλος πήγε να πνίξει τον Μπακασέτα - «Είναι ντροπή...» (vids)

Τουρκία: Αντίπαλος πήγε να πνίξει τον Μπακασέτα - «Είναι ντροπή...» (vids)

Ο Τάσος Μπακασέτας πέτυχε τρομερό γκολ στο ντέρμπι της Τραμπζονσπόρ με την Μπεσίκτας, αλλά ήταν οργισμένος μετά από επεισόδιο με αντίπαλο που του άφησε σημάδι στο λαιμό.

Ο Τάσος Μπακασέτας ήταν πρωταγωνιστής στο τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Τραμπζονσπόρ και την Μπεσίκτας.

Ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας ξεκίνησε βασικός και σκόραρε στο 41' με απευθείας εκτέλεση φάουλ, με το φινάλε της αναμέτρησης να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του με 3-0.

Ο Μπακασέτας ωστόσο, εμφανίστηκε οργισμένος μετά το τέλος του αγώνα και με ένα μεγάλο σημάδι στον λαιμό. Το οποίο προήλθε από το επεισόδιο που είχε στα τελευταία λεπτά του ντέρμπι με τον Βαλεντίν Ροζιέ, ο οποίος τον έπιασε από τον λαιμό και πήγε να τον πνίξει με τη δύναμη που χρησιμοποίησε, αν κρίνουμε και από το έντονο σημάδι που του άφησε.

«Είναι ντροπή! Πέρσι έμεινα εκτός για τρεις αγώνες για ένα ακούσιο χτύπημα. Φυσικά ήταν κόκκινη κάρτα. Και βλέπω τώρα ένα τέτοιο χτύπημα να τιμωρείται μόνο με κίτρινη. Ένιωσα ντροπή, πως δεν υπάρχει σεβασμός. Πρώτα σε μένα και μετά στην ομάδα μου.

Τέτοιες ενέργειες δεν ανήκουν στο ποδόσφαιρο. Μπορείς να τσακωθείς, αλλά χωρίς να χτυπήσεις τον άλλο. Το είπα και στον διαιτητή στο τέλος. Όλοι μπορούν να κάνουν λάθος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 30χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός.

Στη συνέχεια των δηλώσεων, οι Τούρκοι δημοσιογράφει εκνεύρισαν ακόμα περισσότερο τον Τάσο Μπακασέτα, καθώς εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος όταν ρωτήθηκε για τη νέα θέση που χρησιμοποιείται.

«Έχω κουραστεί με αυτή την ερώτηση. Υπάρχει κανένας άλλος παίκτης για τη θέση "8" ή δεν είστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή μου; Δεν νομίζω πως είναι πρόβλημα. Φυσικά όταν παίζεις σε αυτή τη θέση, δεν μπορείς να σκοράρεις τόσο συχνά όσο όταν παίζεις στο "10". Αν η απόδοσή μου κρίνεται από το αν σκοράρω ή όχι, δεν συμφωνώ με αυτό. Κάνω την αυτοκριτική μου και ξέρω πότε παίζω καλά και πότε όχι», κατέληξε ο Έλληνας άσος.