ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νάπολι: Ο Οσιμέν κάνει μήνυση στην ίδια την ομάδα του για απαράδεκτο βίντεο στο Tik Tok!

Νάπολι: Ο Οσιμέν κάνει μήνυση στην ίδια την ομάδα του για απαράδεκτο βίντεο στο Tik Tok!
SCREENSHOT - VIDEO

Απίθανη κατάσταση στη Νάπολι, με τον Βίκτορ Όσιμεν να είναι εξοργισμένος με κοροϊδευτικό βίντεο στο TikTok της ομάδας και να θέλει να κινηθεί νομικά!

Η Νάπολι έφτασε πέρυσι στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Serie A στην Ιταλία, για πρώτη φορά μετά την εποχή του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, σκορπίζοντας ενθουσιασμό σε όλο τον λαό της περιοχής.

Ωστόσο, φέτος, τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο ομαλά. Με αποκορύφωμα το γεγονός ότι ο Βίκτορ Οσιμέν ετοιμάζεται να μηνύσει την ίδια την ομάδα του!

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως... Το βράδυ της περασμένης Κυριακής (24/9) η πρωταθλήτρια Ιταλίας δέχτηκε διπλό πλήγμα, τόσο αγωνιστικό όσο και εξωαγωνιστικό. Αρχικά, άφησε δύο βαθμούς στο «Νταλ' Άρα» απέναντι στην Μπολόνια (0-0) ενώ έχασε και την ηρεμία της, με τον περσινό κορυφαίο σκόρερ της να γίνεται αρνητικός πρωταγωνιστής.

Όχι τόσο για το πέναλτι που έχασε στο 71' αλλά για το ξέσπασμά του λίγα λεπτά αργότερα, τη στιγμή που ο Ρούντι Γκαρσιά αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή.

Ο Γκαρσία αντικατέστησε τον Οσιμέν και τον Κβαρατσκέλια, με αποτέλεσμα να αποδοκιμάσουν τον έμπειρο τεχνικό οι φίλοι της Νάπολι.

Ο Γεωργιανός αποχώρησε από τη γραμμή του πλαγίου στην άλλη πλευρά από τον πάγκο της ομάδας του. Ο Νιγηριανός επιθετικός, ωστόσο, βγήκε εκνευρισμένος. Έκανε ένα νόημα στον Γκαρσία με τα χέρια του, ο τεχνικός της Νάπολι του έκανε παρατήρηση και στη συνέχεια ο παίκτης κάθισε στον πάγκο.

Ο Οσιμέν δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του Γάλλου, αλλά την επόμενη μέρ ζήτησε συγγνώμη στα αποδυτήρια, αλλά και στη συνέχεια πριν από την έναρξη της προπόνησης, τόσο στον Γκαρσία, όσο και στους συμπαίκτες του.

Ένα βίντεο που ανέβασε, όμως, ο επίσημος λογαριασμός της Νάπολι στο Tik Tok άναψε τα αίματα για τα καλά! Σε αυτό εμφανιζόταν ο Νιγηριανός φορ με αστεία φωνή να παρακαλάει για να χτυπήσει αυτός το πέναλτι.

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή ανέλαβε δράση και όπως ανέφερε μέσω του Χ (πρώην twitter) το βίντεο που δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια διαγράφηκε είναι απαράδεκτο και ο Οσιμέν σκέφτεται να προχωρήσει σε μήνυση κατά της Νάπολι!

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο προφίλ της Νάπολι στην πλατφόρμα TikTok, δεν είναι αποδεκτό. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και μετά διαγράφηκε.

Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικές ενέργειες και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του» ανέφερε χαρακτηριστικά.