ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην Μίλαν!

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή στην Μίλαν!

Ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μίλαν είναι σε επαφές με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ώστε να επιστρέψει στον σύλλογο δίπλα στον Στέφανο Πιόλι, μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση.

Η Μίλαν γνώρισε τη συντριβή από την Ιντερ με 5-1 στο «Derby della Madonnina» πριν από λίγο καιρό και ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της.

Στο πλαίσιο της συνολικής ανασυγκρότησης στο στρατόπεδο των «ροσονέρι», ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Μιλανέλο προκειμένου να μιλήσει στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και να τους εμψυχώσει.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ, μάλιστα, αναμένεται να συνεχίσει να εμψυχώνει τους παίκτες, καθώς έχει πρόταση για ν' αναλάβει τη θέση του τιμ μάνατζερ, σύμφωνα με το «Calciomercato».

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο πρόεδρος της Μίλαν, Τζέρι Καρντινάλε, θέλει να φέρει πίσω στην ομάδα τον Ιμπραΐμοβιτς -ο οποίος εγκατέλειψε την ενεργό δράση το περασμένο καλοκαίρι- για να συνεργαστεί με τον τεχνικό της ομάδας, Στέφανο Πιόλι στην αλλαγή ψυχολογίας των παικτών.