ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφή «βόμβα» η Λαμία: Συμφώνησε με τον Άλαν Τζαγκόεφ!

Μεταγραφή «βόμβα» η Λαμία: Συμφώνησε με τον Άλαν Τζαγκόεφ!

Ένας απ’ τους κορυφαίους Ρώσους ποδοσφαιριστές έρχεται στην Ελλάδα για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Λαμίας, η οποία ενισχύεται σημαντικά.

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τη Λαμία. Η ομάδα της Φθιώτιδας εδώ και καιρό προσπαθούσε να κάνει το «μπαμ» με τον Άλαν Τζαγκόεφ. Έναν απ’ τους κορυφαίους-αν όχι ο κορυφαίος-Ρώσους ποδοσφαιριστές των τελευταίων ετών. Ειδικά στην αρχή της καριέρας του, όταν και είχε χαρακτηριστεί «παιδί θαύμα».

Στα 33 του χρόνια ήταν ελεύθερος μετά το τέλος της συνεργασίας του με τη Ρούμπιν Καζάν. Αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και οι άνθρωποι της Λαμίας κατάφεραν να τον πείσουν να έρθει στη χώρα μας. Με τον έμπειρο βιρτουόζο μεσοεπιθετικό να μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά σε αυτό το επίπεδο.

Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε όλα και μένει μόνο να φιξαριστεί η μέρα άφιξης του Τζαγκόεφ στην Ελλάδα. Έτσι με το τέλος του δικαιώματος απόκτησης παικτών χωρίς συμβόλαιο, η Λαμία κάνει τη 16η μεταγραφή της και σαφώς είναι η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες. Ένα απ’ τα μεγαλύτερα ονόματα που θα αγωνίζονται στην Ελληνική Super League!

O Τζαγκόεφ έκανε σπουδαία καριέρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στην οποία και έμεινε απ’ το 2008 μέχρι το 2022. Μέτρησε επίσης 59 συμμετοχές με την Εθνική Ρωσίας, σκοράροντας 9 φορές. Έχει αγωνιστεί μάλιστα στα Παγκόσμια Κύπελλα του 2014 στη Βραζιλία και του 2018 στη Ρωσία, ενώ πήρε μέρος και στο Euro 2012 όπου αντιμετώπισε και την Ελλάδα.