ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απασφάλισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Το σεξ καλύτερο από γκολ, όταν λέω ότι είμαι θεός δεν κάνω πλάκα»

Απασφάλισε ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Το σεξ καλύτερο από γκολ, όταν λέω ότι είμαι θεός δεν κάνω πλάκα»

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατάφερε για μια ακόμα φορά να στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα με όσα είπε στον Πιρς Μόργκαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς καλεσμένος στον Πιρς Μόργκαν; Ήταν πολύ εύκολο να καταλάβεις πως αυτή η συνύπαρξη δεν θα πήγαινε καλά... Αν και για τον γνωστό δημοσιογράφο και τους τηλεθεατές του, μάλλον πήγε υπέροχα.

Ο πρώην αστέρας της Σουηδίας και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου είχε για μια ακόμα φορά απίθανες ατάκες να προσφέρει, οι οποίες έγινα viral.

Μόλις ξεκίνησε τη συνέντευξη ο Μόργκαν θέλησε να... γνωρίσει τον πραγματικό Ζλάταν, ο οποίος του απάντησε: «Θέλεις να παίξεις με τη φωτιά; Θα είμαι η φωτιά σου. Αλλά θα καείς. Όταν λέω ότι είμαι θεός, νομίζεις ότι κάνω πλάκα; Δεν αστειεύομαι».

Ο δημοσιογράφος είπε στον Ιμπραΐμοβιτς ότι τον φανταζόταν ως κακό σε ταινία του Τζέιμς Μποντ, με τον παλαίμαχο επιθετικό να απαντά: «Να είμαι ο κακός σε ταινία του Τζέιμς Μποντ; Θα κατέστρεφα τον Μποντ, αλλά είμαι πολύ ακριβός, δεν δουλεύω δωρεάν».

Στη συζήτηση μπήκε και ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον οποίο ο Σουηδός δεν είχε καλές σχέσεις στην Μπαρτσελόνα. «Στην πρώτη συνάντηση μαζί του μου είπε: "Να θυμάσαι, οι παίκτες εδώ δεν φτάνουν με Ferrari". Και εγώ εμφανίστηκα με τη Ferrari μου».

Ο Πιρς Μόργκαν τον ρώτησε επίσης για πιο προσωπικά θέματα και συγκεκριμένα για το αν το να βάλει γκολ ήταν καλύτερο από το σεξ, με τον Σουηδό να μην διστάζει να απαντήσει: «Το σεξ είναι καλύτερο φυσικά! Όποιος σκέφτεται διαφορετικά μάλλον έχει προβλήματα στο κρεβάτι και θα πρέπει να ζητήσει βοήθεια ειδικού».

Τέλος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κλήθηκε να μιλήσει και για τον θάνατο του Μίνο Ραϊόλα: «Μεγάλη απώλεια. Δεν ήταν απλώς ένας μάνατζερ, ήταν τα πάντα για μένα. Μου λείπει ακόμα, λείπει σε όλους».