ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Πρωτοκλασάτος παίκτης διοργάνωσε πάρτι με μοντέλα, αλκοόλ και… κλειστά στόματα

Premier League Πρεμιερ Λιγκ
thesun.co.uk

Premier League: «Σταρ» του κορυφαίου πρωταθλήματος διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων με δεκάδες μοντέλα, άφθονο αλκοόλ, αλλά και οργανωμένο σχέδιο για να υπάρξουν… κλειστά στόματα.

Η SUN σε δημοσίευμα της αποκάλυψε ότι «σταρ» του πρωταθλήματος διοργάνωσε το συγκεκριμένο πάρτι σε πεντάστερο ξενοδοχείο, τον περασμένο Μάιο.

Σε αυτό οι καλεσμένοι μπορούσαν να απολαύσουν άφθονο αλκοόλ, αλλά και τη συντροφιά δεκάδων μοντέλων.

Για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν θα διαρρεύσει τα όσα έγιναν, ο ποδοσφαιριστής έστησε ένα ολόκληρο σχέδιο. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τα μοντέλα έμαθαν την τοποθεσία λίγα λεπτά πριν τους παραλάβουν πολυτελή αμάξια. Επίσης, κλήθηκαν να υπογράψουν ρήτρα εμπιστευτικότητας και να αφήσουν τα κινητά τους, ενώ η είσοδος γινόταν από την τροφοδοσία του ξενοδοχείου.

Ένα από τα μοντέλα, ανέφερε στη SUN ότι: «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν πολύ... άγρια τα πράγματα! Όπως ακριβώς έλεγε και η πρόσκληση σε όσες ήθελαν να συμμετάσχουν» και συμπλήρωσε: «Είχε τόση δουλειά με τα κορίτσια που έρχονταν και έφευγαν που έπρεπε να περιμένουμε στο χώρο του γκαράζ μέχρι να φύγουν οι άλλες από τα δωμάτια. Ήταν άγρια! Είχαν κλείσει πολλά μεγάλα δωμάτια κι οι άνθρωποι του ξενοδοχείου κατέβαιναν, έπαιρναν περισσότερα κορίτσια επάνω και μετά ερχόντουσαν να πάρουν κι άλλες μια ώρα αργότερα. Οι διοργανωτές ανέβαζαν τα κορίτσια με τα ασανσέρ, το ένα μετά το άλλο. Υπήρχαν αρκετοί ποδοσφαιριστές της Premier League στα δωμάτια με τα κορίτσια, και μερικοί ήταν στο κρεβάτι μαζί».

Η ίδια κοπέλα αποκάλυψε ότι ο έλεγχος που γινόταν πριν μπει κάποιος ήταν «πολύ πιο αυστηρός απ' ότι στα αεροδρόμια», ενώ ανέφεραν ότι: «οι ποδοσφαιριστές είχαν το δικαίωμα να κρατήσουν τα κινητά τους και να βιντεοσκοπήσουν ότι γινόταν». Η τελευταία λεπτομέρεια, ενδεχομένως, να «προδώσει» τα όσα έγιναν στο πάρτι, καθώς πολλοί θεωρούν το υλικό από τα κινητά των παικτών θα διαρρεύσει αργά ή γρήγορα.

Δείτε εδώ το video της SUN για τον τρόπο με τον οποίο οι καλεσμένοι έμπαιναν στο ξενοδοχείο

Σχετικές ειδήσεις