ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Βαριά «καμπάνα» 82.000 ευρώ από την UEFA – Σοβαρός κίνδυνος κλεισίματος θυρών στην OPAP Arena

ΑΕΚ UEFA
Intime News

ΑΕΚ: Με πρόστιμο 82.000 ευρώ τιμωρήθηκε η «Ένωση», για τη συμπεριφορά των οπαδών της στον αγώνα με τον Άγιαξ. Σοβαρός, πλέον, ο κίνδυνος κλεισίματος συγκεκριμένων θυρών στην «OPAP Arena».

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς από την από την UEFA, η οποία επέβαλε μεγάλο πρόστιμο στην ΑΕΚ, σε συνέχεια αντίστοιχων στα προηγούμενα ματς της στην Ευρώπη.

Μάλιστα, τα πρόστιμα διπλασιάζονται, καθώς είναι για επαναλαμβανόμενους λόγους και πλέον ο αριθμός είναι εξαψήφιος. Το μεγαλύτερο μέρος του τελευταίου προστίμου αφορά στη χρήση λέιζερ και την κατάληψη των διαδρόμων από κόσμο.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, όσον αφορά στις εκθέσεις των παρατηρητών της UEFA. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κίνδυνος τιμωρίας κλεισίματος θυρών στην «OPAP Arena» είναι πολύ σοβαρός. Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στο πέταλο από την πλευρά του Άλσους, ήτοι εκεί που βρίσκονται οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι για το ματς με τον Άγιαξ επιβλήθηκε μεγάλο πρόστιμο για τα αντικείμενα που έπεσαν κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών των παικτών του «Αίαντα» στο 0-1, αλλά και για μικρής έκτασης επεισόδια έξω από το γήπεδο, κατά τη διάρκεια της άφιξης των φιλοξενούμενων οπαδών.

Σχετικές ειδήσεις