ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καρίμ Μπενζεμά: Σάλος με δήλωση Γάλλου πολιτικού - Τον συνδέει με τις δολοφονίες δύο καθηγητών

Καρίμ Μπενζεμά: Σάλος με δήλωση Γάλλου πολιτικού - Τον συνδέει με τις δολοφονίες δύο καθηγητών
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο πρώην υποψήφιος πρόεδρος της Γαλλίας, Ερίκ Ζεμούρ συνέδεσε τον Καρίμ Μπενζεμά με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι!

Η υπόθεση του Καρίμ Μπενζεμά παίρνει τεράστιες διαστάσεις στη Γαλλία!

Όλα ξεκίνησαν μετά τις καταγγελίες για σύνδεση με την τρομοκρατική οργάνωση «Αδελφοί Μουσουλμάνοι».

Η γερουσιαστής της Γαλλίας Βαλερί Μπογέ, μάλιστα, ζήτησε την αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας και την επιστροφή της «Χρυσής Μπάλας» από τον διεθνή επιθετικό.

Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πλέον πολύ σοβαρά καθώς ο πρώην υποψηφίος πρόεδρος της Γαλλίας, στις εκλογές του 2022, Ερίκ Ζεμούρ έκανε δηλώσεις που έχουν προκαλέσει σάλο στη χώρα.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή συνέδεσε έμμεσα τον Καρίμ Μπενζεμά με τις δολοφονίες των καθηγητών Ντομινίκ Μπερνάρ και Σάμιουελ Πάτι. Ο πρώτος δολοφονήθηκε από ισλαμιστή πριν από λίγες ημέρες σε σχολείο στην Αράς, ενώ ο δεύτερος αποκεφαλίστηκε στη Γαλλία από φανατικό Τσετσένο.

«Ο Καρίμ Μπενζεμά είναι ένας μουσουλμάνος που θέλει να εφαρμόσει τη σαρία, και η σαρία προβλέπει τζιχάντ, και τζιχάντ σημαίνει να σκοτώσεις τον Ντομινίκ Μπερνάρ, σημαίνει να σκοτώσεις τον Σάμιουελ Πάτι. Κάνω μια απευθείας σύνδεση γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι η σαρία είναι ένας θεϊκός νόμος, ότι τους επιβάλλεται. Η σαρία προβλέπει, μεταξύ άλλων, ιερό πόλεμο κατά των απίστων» είπε μεταξύ άλλων ο Ζεμούρ.

Η αντίδραση του Μπενζεμά μέσω του δικηγόρου ήταν άμεση και θα καταθέσει μήνυση κατά του Γάλλου πολιτικού.

Νωρίτερα, άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του πρώην επιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε για τις καταγγελίες του υπουργού Νταρμανέν:

«Εξετάζουμε τις νομικές διαδικασίες κατά αυτού του υπουργού κατ' εφαρμογή, για παράδειγμα, του νόμου για τη χειραγώγηση πληροφοριών υπέρ της κυβέρνησης και για συκοφαντική δυσφήμιση ή και δημόσια προσβολή, επειδή αυτός ο ανύπαρκτος δεσμός με τους Αδελφούς Μουσουλμάνους, που όπως λέει είναι διαβόητος, παρουσιάζεται προφανώς ως υποτιμητικό.

Δεν είναι αποδεκτό για όσους κυβερνούν να πιστεύουν ότι είναι εξουσιοδοτημένοι να κάνουν οτιδήποτε από καθαρό οπορτουνισμό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Όλα ξεκίνησαν από μια ανάρτηση στο Twitter του Μπενζεμά: «Όλες μας οι προσευχές για τους κατοίκους της Γάζας, για άλλη μια φορά θύματα αυτών των άδικων βομβαρδισμών που δεν λυπούνται ούτε γυναίκες ούτε παιδιά».