ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League, Παναθηναϊκός: Χάνει Ρεν ο Χουάνκαρ

Europa League, Παναθηναϊκός: Χάνει Ρεν ο Χουάνκαρ
Eurokinissi

Europa League: Εκτός πλάνων του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεν έχει τεθεί ο Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός αμυντικός δέχθηκε κροτίδα δίπλα από το σημείο που έκανε την προθέρμανσή του κατά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο «Γ. Καραϊσκάκης», ένα συμβάν που προκάλεσε την διακοπή του αγώνα. Ο Ίβηρας αναγκάστηκε να αποχωρήσει με φορείο από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια και στην συνέχεια μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Στις εξετάσεις που υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί διάσειση λαβυρίνθου και μερική απώλεια ακοής. Αυτός ήταν και ο λόγος που απουσίασε την Δευτέρα (23/10) από την προπόνηση των «πράσινων» στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, ενώ κάτι αντίστοιχο έγινε και την Τρίτη (24/10). Έτσι, ο παίκτης δεν θα είναι στην διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, όπως και ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ. Οι δύο πbρώτοι συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο τελευταίος έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο Παναθηναϊκός θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του το απόγευμα της Τετάρτης (25/10) όπου θα διεξαχθεί μία προπόνηση και μετά το τέλος, ο Σέρβος κόουτς θα ανακοινώσει την αποστολή για την αναμέτρηση με τη Ρεν.

Σχετικές ειδήσεις