ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπάθεια να εντοπιστεί αυτός που έριξε την κροτίδα, δια βίου απαγόρευση εισόδου»

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Προσπάθεια να εντοπιστεί αυτός που έριξε την κροτίδα, δια βίου απαγόρευση εισόδου»

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως προσπαθεί να βρει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και τη διακοπή του αγώνα.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιχειρεί με τεχνικά μέσα και μαρτυρίες φιλάθλων να βρει τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό τονίζει σε ενημέρωσή της, αμφισβητώντας τον τραυματισμό του Χουάνκαρ και επισημαίνοντας πως δεν θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές από τους οπαδούς της, ενώ ξεκαθάρισε πως στον συγκεκριμένο (εφόσον φυσικά βρεθεί) θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γεώργιος Καραισκάκης».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο Γ. Καραισκάκης».