ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Δεν έχει ξαναγίνει! Διαιτητής έληξε το ημίχρονο στο Μάντσεστερ νωρίτερα - Βίντεο

Champions League: Δεν έχει ξαναγίνει! Διαιτητής έληξε το ημίχρονο στο Μάντσεστερ νωρίτερα - Βίντεο

Champions League: Απίστευτα πράγματα στο Ολντ Τράφορντ, με τον διαιτητή της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη να σφυρίζει για τη λήξη του ημιχρόνου σχεδόν 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα από τη συμπλήρωση των 45 λεπτών. 

Η 3η αγωνιστική του Champions League ξεκίνησε με άκρως χορταστικό θέαμα, καθώς στα παιχνίδια που έγιναν νωρίς η Μπάγερν Μονάχου πανηγύρισε την τρίτη της νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, αυτή τη φορά επί της Γαλατασαράι στην Κωνσταντινούπολη (3-1), ενώ η Ίντερ δυσκολεύθηκε επί της Σάλτσμπουργκ στο Μιλάνο, αλλά κατάφερε να κάμψει την αντίσταση των Αυστριακών (2-1) και να βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Η συνέχεια, όμως, δεν ήταν ανάλογη! Στις βραδινές αναμετρήσεις το θέαμα ήταν οικτρό στο πρώτο ημίχρονο και σημειώθηκαν μόλις 2 γκολ σε 6 αναμετρήσεις. Η Ρεάλ σκόραρε στην έδρα της Μπράγκα και η Άρσεναλ μέσα στη Σεβίλλη.

Αυτό που συνέβη, ωστόσο, στο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κοπεγχάγη θα μείνει στην ιστορία.

O Ιταλός διαιτητής Μάρκο Γκουίντα, ίσως να είχε... βαρεθεί από το κακό θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες (μοναδική αξιόλογη φάση ένα δοκάρι των φιλοξενούμενων στο ξεκίνημα της αναμέτρησης) και σφύριξε τη λήξη σχεδόν 20 δευτερόλεπτα πριν συμπληρωθούν τα 45 λεπτά!

Τίμησαν τη μνήμη του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον

Ο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών στον κόσμο, πέθανε πριν λίγα 24ωρα από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών και βύθισε σε πένθος την Αγγλία και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την οποία ταύτισε το όνομά του και έγινε θρύλος της.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου τον τίμησαν με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο πριν από τη σέντρα του αγώνα με την Κοπεγχάγη για τη φάση των ομίλων του Champions League, αφού κατά τη διάρκεια της σιγής ενός λεπτού, παιζόταν πένθιμη μουσική από γκάιντα ενώ στο κέντρο του γηπέδου ο Έρικ τεν Χαγκ άφησε ένα στεφάνι με λουλούδια στη μνήμη του.