ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Σφυρίζει κι άλλο ντέρμπι ο Ιταλός διαιτητής που διέκοψε το επεισοδιακό ματς

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

Ο Φάμπιο Μαρέσκα, ο διαιτητής που αποφάσισε να διακόψει οριστικά το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός λόγω της σοβαρότητας του τραυματισμού του Χουάνκαρ, όπως ανέφερε στη συμπληρωματική του έκθεση, ορίστικε και στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A, ανάμεσα σε Ίντερ και Ρόμα.

Ο Φάμπιο Μαρέσκα έγινε άθελά του πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός την περασμένη Κυριακή (23/10). Ο Ιταλός διαιτητής διέκοψε οριστικά, το ντέρμπι μετά την κροτίδα που δέχθηκε ο Χουάνκαρ.

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία τον Ολυμπιακό, μετά και τη συμπληρωματική έκθεση από τον Ναπολιτάνο ρέφερι, στην οποία ανέφερε πως πήρε την απόφαση λόγω της αναποφασιστικότητας του γιατρού αγώνα, αλλά και τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ισπανού μπακ.

Λίγες ώρες μετά ο Μαρέσκα έμαθε πως έχει μπροστά του ένα ακόμα σπουδαίο παιχνίδι να σφυρίξει. Αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα της πατρίδας του, τη Serie A, καθώς ορίστηκε στο ντέρμπι της Ίντερ με τη Ρόμα στο Μιλάνο, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή (29/10).

Η συμπληρωματική έκθεση του Μαρέσκα για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:

«Οι λόγοι για την οριστική διακοπή του αγώνα Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στις 22 Οκτωβρίου 2023 στην Αθήνα, οφείλονται στα εξής που έχουν αναφερθεί προηγουμένως:

1) Στην αναποφασιστικότητα του γιατρού, ο οποίος, αν και ρωτήθηκε πολλές φορές να προσδιορίσει την κατάσταση του παίκτη Νο3 του Παναθηναϊκού, δεν εξέφρασε την άποψή του είτε για την επανέναρξη είτε για την οριστική διακοπή του αγώνα, γι' αυτό σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού, έπρεπε να αξιολογήσω προσωπικά την ανάγκη οριστικής διακοπής του αγώνα.

2) Στο γεγονός ότι οι παράγοντες και των δύο συλλόγων πίεζαν συνεχώς τον γιατρό του αγώνα κ. Χρήστο Γώγο μπροστά μου και μπροστά στους δύο εκπροσώπους της Super League να αποφασίσει για το ένα ή το άλλο, ζητώντας του πολλές φορές να αλλάξει αυτό που έγραφε.

3) Στο γεγονός ότι είχαν ήδη περάσει περισσότερες από δύο ώρες και 20 λεπτά από την στιγμή της προσωρινής διακοπής, κάτι που σε κάθε περίπτωση υπογραμμίζει τη σοβαρότητα του τραυματισμού που υπέστη ο παίκτης No.3 του Παναθηναϊκού.

Παραμένω στη διάθεσή σας για οτιδήποτε περισσότερο χρειαστεί».