ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ορίστηκε η εκδίκαση της έφεσης των «ερυθρόλευκων» | Άμεσα η απόφαση

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Super League
EUROKINISSI

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Την ερχόμενη Παρασκευή (3/11) θα εκδικαστεί η έφεση που άσκησαν οι «ερυθρόλευκοι» κατά της πρωτόδικης απόφασης, μετά τη διακοπή του ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στη Super League.

Η «καμπάνα» ήταν… βαριά για τον Ολυμπιακό, μετά τη διακοπή, λόγω κροτίδας που δέχθηκε ο Χουάνκαρ, στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης».

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με -1 βαθμό την ομάδα του Πειραιά και κατοχύρωσε στον Παναθηναϊκό τον αγώνα με 3-0. Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 38.000 ευρώ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τι πιθανότητες για να ανατρέψουν την πρωτοβάθμια απόφαση και γι’ αυτό τον λόγο κατέθεσαν έφεση στην ΕΠΟ.

Όπως έγινε γνωστό η εκδίκαση της θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (3/11) στις 15:30, με την απόφαση, μάλιστα, να αναμένεται να εκδοθεί άμεσα από την Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή (5/1) θα διεξαχθεί το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, για τη 10η αγωνιστική της Super League. Με τα τωρινά δεδομένα, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Να θυμίσουμε ότι στο σκεπτικό της απόφασης για το ντέρμπι, όπου σημειώνεται ως «αδιαμφισβήτητος ο τραυματισμός του Χουάνκαρ».

Σχετικές ειδήσεις