ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νεϊμάρ: Ώρες αγωνίας - Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της πρώην του και έψαχναν την κόρη τους

Νεϊμάρ: Ώρες αγωνίας - Διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της πρώην του και έψαχναν την κόρη τους

Νεϊμάρ: Δύσκολες ώρες πέρασε ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και η πρώην σύντροφός του, Μπρούνα Μπιανκάρντι, καθώς διαρρήκτες μπούκαραν στο σπίτι της και έψαχναν τη νεογέννητη κόρη τους.

Ένα απίστευτο περιστατικό αναστάτωσε τον Νεϊμάρ και την πρώην σύντροφό του, όταν άγνωστοι εισέβαλλαν στο σπίτι της Μπρούνα Μπιανκάρντι, θέλοντας να αρπάξουν την κόρη της, την οποία είχε φέρει στον κόσμο πριν από λίγο διάστημα, έπειτα από τη σχέση της με τον Βραζιλιάνο.

Ωστόσο, η νεογέννητη δεν ήταν στο σπίτι, εν αντιθέσει με τους γονείς της 28χρονης πρώην του Νεϊμάρ, τους οποίους έδεσαν. Λίγο αργότερα, η τοπική Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη ενός υπόπτου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Αστυνομία της Κότια διερευνά ληστεία σπιτιού που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11). Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ένοπλοι μπήκαν στην κατοικία και κατατρόπωσαν τα θύματα ηλικίας 50 και 52 ετών.

Οι ύποπτοι έκλεψαν τσάντες, ρολόγια και κοσμήματα. Επί της πράξης συνελήφθη ένας 20χρονος. Ήδη εντοπίστηκε ο δεύτερος δράστης και συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του τρίτου, καθώς και της σύλληψής τους».

Σχετικές ειδήσεις