ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League, Παναθηναϊκός: Ξανά στον δρόμο του ο Μαρθελίνο - Νέος προπονητής στη Βιγιαρεάλ

Europa League, Παναθηναϊκός: Ξανά στον δρόμο του ο Μαρθελίνο - Νέος προπονητής στη Βιγιαρεάλ
Intime

Ο Μαρθελίνο ανέλαβε κι επίσημα τη Βιγιαρεάλ, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026, με ένα από τα πρώτα παιχνίδια του να είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό για το Europa League.

Ο Μαρθελίνο είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ!

Ο πρώην τεχνικός της Μαρσέιγ βρέθηκε τη Δευτέρα (13/11) στο προπονητικό κέντρο της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Europa League, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε από τον ισπανικό σύλλογο.

Ο Μαρθελίνο, που αποχώρησε από τον πάγκο των Μασσαλών τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη θητεία του να κρατάει μόλις λίγους μήνες, είναι ο διάδοχος του Πατσέτα.

Ο 58χρονος προπονητής ανέλαβε τον περασμένο Ιούνιο την ομάδα στη θέση του Ιγκόρ Τούντορ, όμως το ξεκίνημα της σεζόν για τη Μαρσέιγ δεν ήταν το ιδανικό.

Ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League, σε συνδυασμό με τις δύο νίκες στα πρώτα πέντε ματς στο γαλλικό πρωτάθλημα έφεραν τον Μαρθελίνο σε δύσκολη θέση.

Πλέον, θα αντιμετωπίσει ξανά στους «πράσινους», σε έναν «τελικό» για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια του Europa League (30/11).