ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασυγκράτητος Χάαλαντ για το περίεργο γκολ με την Τσέλσι: «Δεν είχα σκοράρει ποτέ με τις μπάλες μου»

Ασυγκράτητος Χάαλαντ για το περίεργο γκολ με την Τσέλσι: «Δεν είχα σκοράρει ποτέ με τις μπάλες μου»
Screenshot

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ σκόραρε δύο φορές στη ματσάρα της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι (4-4), με το δεύτερο γκολ να έρχεται με τρόπο που ο ίδιος περιέγραψε με επικό τρόπο!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο σπουδαίο ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, που έληξε 4-4. Οκτώ γκολ, δύο ανατροπές, τσακωμοί και ένα συνολικά χορταστικό παιχνίδι, αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν.

Ο Νορβηγός σούπερ σταρ σημείωσε δύο γκολ για τους Πολίτες, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 25' από την άσπρη βούλα και ισοφαρίζοντας στη συνέχεια σε 2-2 στο 47'.

Το δεύτερο γκολ βέβαια έγινε γρήγορα viral, καθώς είναι... συζητήσιμο με ποιο μέρος του σώματος επετεύχθη, με τον ίδιο τον Χάαλαντ να το διακωμωδεί σε δηλώσεις του.

«Δεν έχω σκοράρει ποτέ ξανά με τις μπάλες μου. Άρα, είναι ορόσημο για μένα. Δεν το σκέφτομαι πολύ αν θα σπάσω το ρεκόρ του Κόουλ. Σκέφτομαι τη νίκη. Είμαστε στην κορυφή του πίνακα τώρα και τελικά δεν ήταν τόσο κακό το ξεκίνημα της σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο φορ της Μάντσεστερ Σίτι.