ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες το πρόγραμμα

Παναθηναϊκός: Με τους γνωστούς απόντες το πρόγραμμα
Eurokinissi

Παναθηναϊκός: Χωρίς… αλλαγές συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πράσινων» την Παρασκευή (17/11).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν και πάλι στο «Γ. Καλαφάτης» στο Κορωπί, όπου συνέχισαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον Άρη, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε και πάλι τους Έρικ Πάλμερ-Μπράουν και Χόρντουρ Μάγκνουσον, όπως και τον Βασίλη Ξενόπουλο να απουσιάζουν από το κανονικό πρόγραμμα, τη στιγμή που απόντες ήταν και οι διεθνείς Φώτης Ιωαννίδης, Γιώργος Βαγιαννίδης, Άντραζ Σπόραρ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, Άνταμ Τσέριν, Φίλιπ Τζούριτσιτς και Φίλιπ Μλαντένοβιτς.

Συνοπτικά, στο δελτίο Τύπου αναφέρεται:

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη τη μεθεπόμενη Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς στις επαφές με τη μπάλα.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Πάλμερ – Μπράουν, Μάγκνουσον.

Απόντες ήταν οι διεθνείς Ιωαννίδης, Βαγιαννίδης, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μλαντένοβιτς, ενώ απουσίαζε λόγω ίωσης ο Ξενόπουλος».

Σχετικές ειδήσεις