ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός απέκλεισε τη Λαμία - Στους «16» και ο Ατρόμητος

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Λεβαδειακός απέκλεισε τη Λαμία - Στους «16» και ο Ατρόμητος
Intime

Μίνι έκπληξη στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Λεβαδειακό να κερδίζει με ανατροπή τη Λαμία και να παίρνει σπουδαία πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου!

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Λεβαδειακός της Super League 2 έκανε την έκπληξη και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια τη Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια νίκησε 2-1 τη Λαμία στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς, σε αγώνα για την 5η φάση της διοργάνωσης και μάλιστα με ανατροπή, αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με το γκολ του Μάλτσι (0-1), ενώ είχαν και δύο δοκάρια στο 25' με Μούλα και Λόνγκο.

Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν προήθηκαν και κατάφεραν αρχικά να ισοφαρίσουν στο 58ο λεπτό με τον Κουάντρα, ενώ στο 68' ο Πολέτο με πέναλτι «έγραψε» το 2-1.

Με τη ψυχή στο στόμα ο Ατρόμητος

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος, αν και δυσκολεύθηκε, επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι «κυανόλευκοι» επιβλήθηκαν 1-0 του Γιούχτα στο Παγκρήτιο Στάδιο, με γκολ του του Κούεν στο 54'.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο συγκεκριμένο γήπεδο έγινε επίσημος αγώνας μετά από 1,5 χρόνο, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε και ο προπονητής του ΟΦΗ, Βάλντας Νταμπράουσκας.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ (Νίκος Σουργιάς): Κόλλιας, Γελαδάρης, Μάρσι, Φαζός, Τζανής (65΄ Ροβίθης), Κωστανάσιος (73΄ Νοικοκυράκης), Δασκαλάκης, Μπρους (65΄ Πολυχρόνης), Αλεξόπουλος (65΄ Κόλα), Βρετός (80΄ Γιούσεφ), Κίσσας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάσα Ίλιτς): Μαρκετζάνι, Κυβρακίδης, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Κούεν (90΄ Καραμάνης), Κούντε (65΄ Ρομπάιγ), Φριντζόνσον, Γιουμπιτάνα (65΄ Έντερ), Βαλένσια (65΄ Βέργος), Ντιρκς (72΄ Τριμμάτης).