ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ελλάδα: Επικό! Επόπτης δεν εμφανίστηκε σε παιχνίδι και τον αντικατέστησε ο Δήμαρχος! (pic)

Ελλάδα: Επικό! Επόπτης δεν εμφανίστηκε σε παιχνίδι και τον αντικατέστησε ο Δήμαρχος! (pic)
Eurokinissi

Ελλάδα: Μία ακόμα επική στιγμή «καταγράφηκε» στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, καθώς Δήμαρχος πήρε τη θέση επόπτη, μια και ο τελευταίος δεν παρουσιάστηκε στην αναμέτρηση.

Όλα έγιναν στους Λειψούς, όπου την Πέμπτη (23/11) ο ΑΟ Λειψών υποδέχθηκε τον Νικαγόρα Κω, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας για την ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Όμως, ο πρώτος βοηθός του αγώνα δεν μπόρεσε να βρεθεί στο ακριτικό νησί, έχοντας δηλώσει κόλλημα από την προηγούμενη ημέρα, με αποτέλεσμα να τίθεται εν αμφιβόλω η έναρξη του ματς.

Ωστόσο, τη λύση έδωσε ο Δήμαρχος Λειψών, Φώτης Μάγγος, ο οποίος θέλησε να… θυμηθεί την πορεία του στο ποδόσφαιρο αλλά και την διαιτησία, μια και ήταν παίκτης και μετέπειτα ρέφερι και για τον λόγο αυτό, δέχθηκε την… πρόταση, έβαλε την στολή, πήρε το σημαιάκι και έλαβε μέρος στο ματς, που έληξε ισόπαλο 1-1 και έδωσε τον πρώτο βαθμό στους γηπεδούχους.

Μάλιστα, ο Φώτης Μάγγος με μήνυμά του στα social media στάθηκε στην παρουσία του στον αγώνα ως βοηθός διαιτητή. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είπαμε... τα κάνουμε όλα και συμφέρουμε...

Σήμερα θυμηθήκαμε λίγο απ' τα παλιά ωραία χρόνια της διαιτησίας με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του ΑΟ Λειψών και του Νικαγόρα Κω ο οποίος ήρθε ισόπαλος (1-1).

Επειδή δεν παρουσιάστηκε ο ένας απ’ τους δύο ορισμένους βοηθούς κλήθηκα να τον αντικαταστήσω και… μάλλον έφερα γούρι στην ομάδα των Λειψών καθώς πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα».

Σχετικές ειδήσεις