ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Παναθηναϊκός: Το πρώτο μήνυμα του Χουάνκαρ για την επιστροφή μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι

Άρης - Παναθηναϊκός Super League
Intime News

Super League: Ο Χουάνκαρ βρίσκεται στην αποστολή του «τριφυλλιού», για το Άρης – Παναθηναϊκός της 12ης αγωνιστικής και έστειλε το δικό του μήνυμα.

Σπουδαία μέρα ήταν η σημερινή για τον Χουάνκαρ, καθώς συμπεριλήφθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ισπανός επιστρέφει σε αγώνα των «πράσινων», για πρώτη φορά, μετά την κροτίδα που δέχθηκε στο ντέρμπι «αιωνίων», Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του και τη διακοπή του αγώνα.

Ο Χουάνκαρ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις 24 ημέρες μετά το περιστατικό, είναι ένας από τους 23 ποδοσφαιριστές που πήρε μαζί του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, για το ντέρμπι του «Κλ. Βικελίδης».

Το απόγευμα του Σαββάτου, μάλιστα, έστειλε το δικό του μήνυμα για αυτή την ευχάριστη εξέλιξη. Συγκεκριμένα, ο 33χρονος ανέβασε μία φωτογραφία που κατεβαίνει από το πούλμαν της ομάδας του και σχολίασε: «Back».

Δύσκολη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πάρει το «διπλό» στην έδρα του Άρη, ώστε να παραμείνει σε τουλάχιστον 4 βαθμών από ΑΕΚ κι Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγιεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Το ντέρμπι Άρης – Παναθηναϊκός είναι προγραμματισμό για την Κυριακή (26/11). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 20:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports Prime. Επίσης, μπορείτε να ενημερώνεστε για την εξέλιξη του, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.