ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει πόστο διευθυντή ο Πέδρο Άλβες - Το εξαιρετικό του έργο στην Εστορίλ

Ολυμπιακός: Αναλαμβάνει πόστο διευθυντή ο Πέδρο Άλβες - Το εξαιρετικό του έργο στην Εστορίλ
Twitter / Fabrizio Romano

Ολυμπιακός: Έτοιμος να αναλάβει πόστο στους «ερυθρόλευκους» εμφανίζεται ο Πέδρο Άλβες, ο οποίος αποχωρεί από την Εστορίλ, έπειτα από μία επιτυχημένη θητεία.

Νέος αθλητικός διευθυντής προέκυψε στον Ολυμπιακό, καθώς σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται από τον Φαμπρίσιο Ρομάνο, έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο που ειδικεύεται στις μεταγραφές, το deal είναι κοντά στην ολοκλήρωσή του.

Ο Πέδρο Άλβες αποχώρησε από την Εστορίλ, έχοντας αφήσει ένα εξαιρετικό έργο από το 2018, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί και σε άλλες ομάδες της πατρίδας του, μικρότερης… εμβέλειας, αλλά και στον Απόλλωνα Λεμεσού τη σεζόν 2012-’13.

«Ο πρώην αθλητικός διευθυντής της Εστορίλ, Πέδρο Άλβες, θα προσληφθεί από τον Ολυμπιακό. Η συμφωνία είναι στα πρόθυρα να σφραγιστεί και ο Πέδρο Άλβες είναι έτοιμος για νέο κεφάλαιο στην καριέρα του έπειτα από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στην Εστορίλ», αναφέρεται χαρακτηριστικά από τον Φαμπρίσιο Ρομάνο.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, το εν λόγω δημοσίευμα προκαλεί μερικά ερωτηματικά, καθώς τη θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό έχει αυτή τη στιγμή ο Αντόνιο Κορδόν. Πάντως, δεν αποκλείεται η συνύπαρξη των δύο ανδρών, ενώ σύμφωνα μ’ ένα άλλο σενάριο, η συμφωνία με τον Πέδρο Άλβες να μην αφορά την ελληνική ομάδα αλλά τη Ρίο Άβε, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σχετικές ειδήσεις