ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έγινε κι αυτό: Το πούλμαν της Νάπολι έφυγε απ’ τη Ρώμη χωρίς τον προπονητή!

Έγινε κι αυτό: Το πούλμαν της Νάπολι έφυγε απ’ τη Ρώμη χωρίς τον προπονητή!

Ο Βάλτερ Ματσάρι καθυστέρησε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τη Ρόμα και το πούλμαν της αποστολής αναχώρησε για τη Νάπολι χωρίς αυτόν.

Τίποτα δεν πηγαίνει καλά για τη Νάπολι αυτόν τον καιρό. Τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά, η ομάδα υποχωρεί διαρκώς βαθμολογικά και σα να μην έφτανε αυτό, πέραν της ήττας απ’ τη Ρόμα στο «ντέρμπι του ήλιου», αποβλήθηκαν και οι Οσιμέν-Πολιτάνο.

Για τον Βάλτερ Ματσάρι τα άσχημα δεν τελείωσαν εκεί. Μετά το τέλος της αναμέτρησης συνέβη ένα σκηνικό που δύσκολα το συναντά κανείς σε ερασιτεχνικά σωματεία. Κι εδώ φυσικά μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ιταλίας!

Ο τεχνικός των «παρτενοπέι» συνέχιζε να κάνει δηλώσεις για αρκετή ώρα μετά το παιχνίδι στο «Ολίμπικο». Το πούλμαν της αποστολής είχε γεμίσει με τα μέλη της αποστολής και αναχώρησε για το ταξίδι επιστροφής προς τη Νάπολι, χωρίς να περιμένει τον Ματσάρι.

Ο προπονητής της Ιταλικής ομάδας μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, ναύλωσε ταξί με δικά του έξοδα για να κάνει την απόσταση Ρώμη-Νάπολι, περίπου 230 χιλιόμετρα δηλαδή.