ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης «δένει» στην Τούμπα τον Ράζβαν Λουτσέσκου

ΠΑΟΚ: Ο Ιβάν Σαββίδης «δένει» στην Τούμπα τον Ράζβαν Λουτσέσκου

Πρόωρη ανανέωση για τον Λουτσέσκου ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συνεχίσει στον πάγκο του «δικέφαλου».

Δώρο Χριστουγέννων στους φίλους του ΠΑΟΚ από τον Ιβάν Σαββίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ συμφώνησε προφορικά με τον Ράζβαν Λουτσέσκου, για να παραμείνει ο τελευταίος στην Τούμπα. Συνεχίζοντας το επιτυχημένο πλάνο που τέθηκε σε εφαρμογή με την επιστροφή του πριν από 2,5 χρόνια στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο άνδρες στις επαφές που είχαν έφτασαν σε συμφωνία για να συνεχίσει ο Ρουμάνος τεχνικός στην ομάδα με την οποία έχει «δεθεί» όπως παραδέχτηκε πρόσφατα. Άλλωστε δεν είναι τυχαίος για τον ΠΑΟΚ, μια και αποτελεί τον πιο επιτυχημένο τεχνικό στην ιστορία της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Έτσι το πλάνο που έθεσε σε εφαρμογή η διοίκηση μαζί του, θα συνεχίσει να «τρέχει» με στόχο τους τίτλους και τη διαρκή βελτίωση της ομάδας. Σε μια εποχή που υπάρχει τεράστια ικανοποίηση για το ποδόσφαιρο που αποδίδει ο ΠΑΟΚ, την κορυφή του σε Ελλάδα και ευρωπαϊκό όμιλο, έρχεται κι αυτή η σημαντική είδηση να γεμίσει χαρά τους φίλους της ομάδας.

Με την επιστροφή του Λουτσέσκου απ’ τη Ρουμανία, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας, με την υπογραφή του νέου συμβολαίου του επιτυχημένου τεχνικού. Αυτό αναμένεται να έχει διάρκεια μέχρι το 2027.