ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Το «αντίο» Σκάρπα μετά την ανακοίνωση από Ατλέτικο Μινέιρο

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: Το «αντίο» Σκάρπα μετά την ανακοίνωση από Ατλέτικο Μινέιρο
Intime

Μεταγραφές: Ο Γκουστάβο Σκάρπα επιστρέφει στην Βραζιλία, μια και η Ατλέτικο Μινέιρο ολοκλήρωσε την απόκτησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, απ’ την οποία αγωνιζόταν ως δανεικός στον Ολυμπιακό.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν στον Ολυμπιακό για το ταλέντο του και η θητεία του στους «ερυθρόλευκους», με τη μορφή του δανείου από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αποδείχθηκε μικρή.

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) η Ατλέτικο Μινέιρο ανακοίνωσε και επίσημα τον Λατίνο άσο, παρουσιάζοντάς τον ως χριστουγεννιάτικο δώρο και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η μεταγραφή του κόστισε περίπου 4,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ το deal είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γκουστάβο Σκάρπα θέλησε να αποχαιρετίσει την Νότιγχαμ Φόρεστ και τον Ολυμπιακό, τις δύο ομάδες που αγωνίστηκε στην Ευρώπη, γράφοντας χαρακτηριστικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

«Σε όλους τους οπαδούς της Νότιγχαμ και του Ολυμπιακού, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τη στήριξη, την αγάπη και κυρίως τον σεβασμό.

Ήταν ένα όνειρό μου να παίξω στην Ευρώπη και είμαι ευγνώμων στον Θεό, γιατί ξέρω από πού ξεκίνησα και πόσο δύσκολο ήταν να τα καταφέρω.

Τώρα είναι ώρα να γυρίσω στην πατρίδα μου, τα λέμε παιδιά».

Σχετικές ειδήσεις