ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Δώρο Σαββίδη - Αγόρασε 150 στρέμματα για νέο σύγχρονο προπονητικό κέντρο

ΠΑΟΚ: Δώρο Σαββίδη - Αγόρασε 150 στρέμματα για νέο σύγχρονο προπονητικό κέντρο
Eurokinissi

ΠΑΟΚ: Στην αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων για νέο σύγχρονο προπονητικό κέντρο του «Δικέφαλου του Βορρά» προχώρησε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ στην διαδικτυακή συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποκάλυψε πως ολοκλήρωσε την αγορά 150 στρεμμάτων, προκειμένου σ’ εκείνο το σημείο να ανεγερθεί το πιο σύγχρονο προπονητικό κέντρο των Βαλκανιών και το οποίο θα ανήκει στους Θεσσαλονικείς.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ημέρες θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις, αλλά και η εκκίνηση των σχεδίων και των εργασιών. Μάλιστα, η συγκεκριμένη έκταση στην περιοχή της Θέρμης και κατ’ επέκταση το προπονητικό κέντρο δεν θα είναι νοικιασμένα, αλλά θα ανήκουν στον ΠΑΟΚ.

Όπως τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης σε συνάντηση που είχε με το Διοικητικό Συμβούλιο και τους Υπεύθυνους των Ακαδημιών, θα πρέπει να συνεχιστεί η ενότητα. «Στόχους πετυχαίνεις όταν όλοι βαδίζουν στην ίδια κατεύθυνση και σήμερα είμαστε σε αυτό το σημείο. Σας ζητώ να διατηρήσετε την ενότητα τόσο ανάμεσά σας, όσο και ανάμεσα στους φιλάθλους», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις