ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ζέλσον Μαρτίνς - Το απόγευμα στην Αθήνα

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Βόμβα» με Ζέλσον Μαρτίνς - Το απόγευμα στην Αθήνα
EPA/SEBASTIEN NOGIER, ΑΜΠΕ

Μεταγραφές: Μία... ανάσα από τη βόμβα με την απόκτηση του Ζέλσον Μαρτίνς βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ραγδαίες είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό, καθώς μετά την απόκτηση του Φραν Ναβάρο, οι «ερυθρόλευκοι» είναι πολύ κοντά στην δεύτερη κίνησή τους στο μεταγραφικό… παζάρι του Ιανουαρίου. Ο λόγος γίνεται για τον Ζέλσον Μαρτίνς, ο οποίος είναι μία… ανάσα από την μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να κάνει ένα… Πρωτοχρονιάτικο «δώρο» στους οπαδούς της ομάδας και για τον λόγο αυτό προχώρησε το deal με την έλευση του 28χρονου Πορτογάλου εξτρέμ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ήταν μέλος της Μονακό.

Ο διεθνής άσος θα βρεθεί το απόγευμα της Δευτέρας (01/01) στην Ελλάδα, μια και «προσγειώνεται» στο «Ελ. Βενιζέλος» στις 17:55, ούτως ώστε να μπει στην τελική… ευθεία η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, με τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και τις τελικές επαφές με τη διοίκηση.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί… προϊόν των Ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και μετράει ήδη 21 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του, ενώ με τα «Λιοντάρια» είχε 140 συμμετοχές, με 27 γκολ και 30 ασίστ.

Σχετικές ειδήσεις