ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 3-2: Ο Τορεχόν «υπέγραψε» τη ματσάρα παραμονής!

Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός Super League
EUROKINISSI

Super League: Με τον Πέδρο Τορεχόν να σημειώνει χατ-τρικ, ο Παναιτωλικός πήρε (3-2) το ντέρμπι παραμονής με τον Πανσερραϊκό, για τη 16η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αγρινίου πανηγύρισε ένα σπουδαίο «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για την παραμονή στη Super League.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε την ανοδική του πορεία, καθώς έφτασε τα τέσσερα ματς αήττητος, μετρώντας δύο νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ήταν ο Τορεχόν, ο οποίος σημείωσε το χατ-τρικ. Το εντυπωσιακό είναι ότι Αργεντινός μπακ μετρούσε μέχρι σήμερα (4/1) τρία γκολ σε όλη του την καριέρα!

Ο Πανσερραϊκός έδωσε από την πλευρά του μια μεγάλη μάχη, με τον Πάμπλο Γκαρσία να παρατάσσει πολύ καλή την ομάδα του, η οποία, όμως, στο φινάλε έφυγε με… άδεια χέρια από το Αγρίνιο.

Η ομάδα των Σερρών προηγήθηκε με τον Δεληγιαννίδη στο 15ο λεπτό, αλλά ο Παναιτωλικός ανέτρεψε την κατάσταση με τα γκολ του Τορεχόν στο 35’ και το 64’.

Ο Θυμιάνης ισοφάρισε σε 2-2 από την άσπρη βούλα στο 71ο λεπτό, μετά την ανατροπή του Χατζηστραβού από τον Καπίνο.

Την τελευταία λέξη, όμως, την είπε ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ματς, ο Τορεχόν, ο οποίος διαμόρφωσε το αποτέλεσμα στο 84ο λεπτό.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κατοίκος (Αθηνών)
Κίτρινες: 47’ Σενγκέλια, 48’ Μλάντεν - 61’ Χατζηστραβός, 83’ Θυμιάνης
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Οικονόμου, Μπρούνο Ντουάρτε, Μλάντεν, Λιάβας, Μπαλντασάρα (46’ Σενγκέλια), Χατζηθεοδωρίδης (90’+1’ Ξενιτίδης), Χουάνπι (23' λ.τρ. Πέρες), Τορεχόν, Φρεντερίκο Ντουάρτε (75’ Μπελεβώνης), Καρέλης (75’ Ζοάο Πέντρο).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χόβαν, Δεληγιαννίδης, Θυμιάνης, Γκοτζαμανίδης, Πεταυράκης (46' Αυλωνίτης), Σοφιανός (46' Ουάρντα), Στάικος, Μορέιρα (90’ Μπαΐροβιτς), Χατζηστραβός, Μούργος (46' Ντανκερλούι), Άλεξιτς (83’ Γούλερι).

Σχετικές ειδήσεις