ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Βίτορ Ούγκο – «Στόχος να γράψω ιστορία»!

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Στην Ελλάδα ο Βίτορ Ούγκο – «Στόχος να γράψω ιστορία»!

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Έφτασε στη χώρα μας για να γίνει μέλος του «τριφυλλιού» ο έμπειρος Βραζιλιάνος στόπερ, Βίτορ Ούγκο, δηλώνοντας χαρούμενος που θα είναι ξανά συμπαίκτης με τον Τάσο Μπακασέτα!

Το απόγευμα της Κυριακής προσγειώθηκε η πτήση απ’ τη Ζυρίχη στην οποία μετέβαινε και ο Βίτορ Ούγκο. Ο 32χρονος Βραζιλιάνος στόπερ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» και την Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Ο ποδοσφαιριστής με τη σημαντική καριέρα σε Παλμέιρας, Φιορεντίνα, Τραμπζονσπόρ μεταξύ άλλων, αγωνιζόταν στην Μπαϊα. Η συμφωνία είναι για δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς αν «πιάσει» κάποια λογικά στάνταρ ο Βίτορ Ούγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Έτσι ο λατινομαερικάνος θα γίνει η τέταρτη μεταγραφή των «πράσινων», μετά τους Λημνιό, Ακαϊντίν, Ντραγκόφσκι, ενώ τα τυπικά απομένουν για την ανακοίνωση και του Τάσου Μπακασέτα!

«Δε βλέπω την ώρα να βάλω τη φανέλα»

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του και με το κασκόλ του Παναθηναϊκού κρεμασμένο στο λαιμό του, ο Βίτορ Ούγκο μίλησε για τη χαρά που αισθάνεται για τη νέα σελίδα της καριέρας του. Παράλληλα τόνισε πως η χαρά του είναι μεγαλύτερη γιατί θα υπάρξει ξανά συμπαίκτης του Τάσου Μπακασέτα με τον οποίο ήταν μαζί στην Τραμπζονσπόρ.

Οι δηλώσεις του Βίτορ Ούγκο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Μίλησα με τον τεχνικό διευθυντή και τον Αράο, αλλά επίσης με άλλους Βραζιλιάνους που πέρασαν από το ελληνικό πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια. Ο στόχος μου είναι να γράψω ιστορία μέσα σε αυτή τη μεγάλη ομάδα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα βρεθώ πάλι με τον Τάσο Μπακασέτα, γιατί κάναμε σπουδαία πράγματα μαζί στην Τουρκία. Ο στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τίτλους».