ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης - Ολυμπιακός: Με αλλαγές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

Άρης - Ολυμπιακός: Με αλλαγές οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Eurokinissi

Άρης - Ολυμπιακός: Δείτε τις ενδεκάδες που επέλεξαν οι Άκης Μάντζιος και Κάρλος Καρβαλιάλ

Άρης και Ολυμπιακός (21/1, 20:30, NOVASPORTS PRIME) ολοκληρώνουν την 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει δύο αλλαγές στην ενδεκάδα, με τον Πασχαλάκη να είναι κάτω από την εστία, τους Ντόη και Ρέτσο στο κέντρο της άμυνας και τους Κίνι - Ροντινέι στα άκρα.

Οι Καρβάλιο, Έσε, Αλεξανδρόπουλος θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή. Ο Ζέλσον Μαρτίνς κάνει ντεμπούτο ως βασικός στην αριστερή πλευρά, με τον Μασούρα να παίζει δεξιά και τον Ναβάρο κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Κίνι, Αλεξανδρόπουλος, Έσε, Καρβάλιο, Μασούρας, Μαρτίνς, Ναβάρο.

Από την πλευρά του ο Άκης Μάντζιος έχει 6 αλλαγές στην ενδεκάδα του Άρη, με τον Κουέστα να μένει στον πάγκο, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση και τον Χουτεσιώτη να παίρνει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια.

Στην άμυνα ο Φεράρι ξεκινάει στα αριστερά αντί του Μοντόγια, με τον Ρόουζ δίπλα στον Φαμπιάνο, από τη στιγμή που ο Μπράμπετς είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.

Νέα πρόσωπα και στη μεσαία γραμμή οι Βερστράτε και Πάρντο που πλαισιώνουν την τριάδα μαζί με τον Νταρίντα. Στην επίθεση ο Παναγίδης παίρνει φανέλα βασικού αντί του Σαβέριο με τους Σουλεϊμάνοφ και Μορόν να είναι οι δύο παίκτες που ολοκληρώνουν τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού.

Η ενδεκάδα του Άρη: Χουτεσιώτης, Οντουμπάζιο, Φαμπιάνο, Ρόουζ. Φεράρι, Βερστράτε, Πάρντο, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης, Μορόν.