ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ροδόλφο Πισάρο: Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - Ο νοσοκόμος ύποπτος για τον φόνο της θείας του

Ροδόλφο Πισάρο: Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες - Ο νοσοκόμος ύποπτος για τον φόνο της θείας του

Σοκάρουν οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό σχετικά με τη δολοφονία της θείας του παίκτη της ΑΕΚ, Ροδόλφο Πισάρο.

Σοκαρισμένο είναι όλο το Μεξικό μετά την είδηση για τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Ροντόλφο Πισάρο.

Μάλιστα, οι λεπτομέρειες που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας είναι ανατριχιαστικές.

Σύμφωνα με αναφορές του καναλιού MILENIO Televisión σε δηλώσεις του ο Γραμματέας Δημόσιας Ασφάλειας (SSP) της πολιτείας Ταμαουλίπας, Χόρχε Κουεγιάρ, υποστήριξε πως ο θάνατος της γυναίκας επήλθε λόγω μηχανικής ασφυξίας από έναν από τους νοσοκόμους που προσέλαβε η οικογένεια για τη φροντίδα της 60χρονης και όχι ως αποτέλεσμα απόπειρας απαγωγής, όπως είχε εικαστεί αρχικά.

Το σπίτι που έγινε η δολοφονίαCarlos Juárez / Instagram

Η ιστοσελίδα eldiariony.com αναφέρει πως «αυτός ο νεαρός άνδρας εισέβαλε με μια ομάδα ατόμων για να κλέψει την περιουσία και είχε κρεμάσει τη γυναίκα για να μην αφήσει μάρτυρες», σε μια υπόθεση που ο ίδιος ο Κουεγιάρ περιέγραψε ως «κατάχρηση εμπιστοσύνης» και αντιμετωπίζεται από τους ανακριτές της αστυνομίας ως ληστεία.

«Ήταν κατάχρηση εμπιστοσύνης από ένα άτομο που είχαν προσλάβει για να υποστηρίξει ένα άρρωστο άτομο σε αυτό το σπίτι, το θέμα διερευνάται», δήλωσε ο αξιωματούχος.

Ο Κουεγιάρ ανέφερε ότι ήταν γύρω στις επτά το βράδυ, τοπική ώρα, όταν έλαβαν κλήση στο σύστημα έκτακτης ανάγκης. Αφού πήγαν στο σημείο βρήκαν νεκρή τη θεία του Πισάρο. Παράλληλα βρήκαν τη μητέρα του ποδοσφαιριστή που είχε δύο τραύματα από πυροβολισμό, τα οποία φέρεται να δέχθηκε προσπαθώντας να ξεφύγει από τους υπόλοιπους εγκληματίες.

Επιπλέον, ένας άλλος άνδρας τραυματίστηκε μέσα στην ιδιοκτησία μετά από ξυλοδαρμό από τους εγκληματίες.

«Αμεσα στο σημείο μετέβησαν ομάδες έκτακτης ανάγκης της αστυνομίας και κρατικοί εμπειρογνώμονες. Δυστυχώς, μια γυναίκα βρέθηκε νεκρή λόγω ασφυξίας, μια γυναίκα τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο και ένας άνδρας τραυματίστηκε από χτύπημα», είπε ο Κουεγιάρ.

Τόνισε επίσης ότι η επίσκεψη της μητέρας του Πισάρο ήταν συμπτωματική και ότι δεν υπήρχαν στοιχεία για πυροβολισμούς μέχρι να τραυματιστεί η μητέρα του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

«Πήγε να δει την αδερφή της, με μια υπηρέτρια. Πήγαν στο σπίτι της αδερφής της και εκεί συνειδητοποιούν ότι ο θάνατος οφείλεται σε ασφυξία», πρόσθεσε. Ο Κουεγιάρ επισήμανε πως οι αστυνομικές δυνάμεις εργάζονται για να συλλάβουν τον ένοχο ή τους δράστες και ότι μέχρι στιγμής υπάρχει μόνο ένας ύποπτος για τη δολοφονία.

Σχετικές ειδήσεις