ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Χωρίς Ιωαννίδη στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Δεν πρόλαβε τελικά να είναι στο 100% ο διεθνής στράικερ κι έτσι δε θα ενισχύσει την ομάδα του στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα αρχικά χαμόγελα με την επιστροφή του Φώτη Ιωαννίδη στις προπονήσεις, «πάγωσαν». Ο διεθνής φορ του Παναθηναϊκού υπήρχε η ελπίδα πως θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 21η αγωνιστική της Super League. Όμως η τελευταία προπόνηση φανέρωσε πως δε θα μπορεί να είναι στο 100%.

Έτσι η απόφαση είναι να μείνει εκτός αποστολής, με τον Παναθηναϊκό να μην τον έχει σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι καθώς δεν είχε αγωνιστεί ούτε στην Τούμπα. Αυτό σημαίνει πως μοναδικός σίγουρος διαθέσιμος επιθετικός για τον Φατίχ Τερίμ, είναι ο Γερεμέγεφ.

Αποστολή δεν έβγαλε ο Τούρκος τεχνικός, καθώς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει και την κατάσταση των παικτών που επανέρχονται από τραυματισμούς. Συγκεκριμένα των Σπόραρ, Βέρμπιτς και Βαγιαννίδη, οι οποίοι οριακά ίσως προλάβουν το μεγάλο ματς.

Το πλήγμα για τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλο βέβαια, καθώς ο Ιωαννίδης είναι το… δυνατό όπλο στην επίθεση και σε ένα τόσο κρίσιμο ματς ο Τερίμ χρειαζόταν τις υπηρεσίες του.