ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εξετάζεται στο CAS η προσφυγή για την τιμωρία με Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Εξετάζεται στο CAS η προσφυγή για την τιμωρία με Παναθηναϊκό
Eurokinissi

Ολυμπιακός: Στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα εξεταστεί η προσφυγή των «ερυθρόλευκων» για την τιμωρία τους στο ντέρμπι του α’ γύρου της Super League με τον Παναθηναϊκό.

Οι Πειραιώτες είχαν προσφύγει στο CAS κατά της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με την τιμωρία του μηδενισμού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης», που διακόπηκε με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από την πτώση κροτίδας, την αφαίρεση ενός βαθμού και την τιμωρία των δύο αγωνιστικών «κεκλεισμένων των θυρών».

Μάλιστα, ο Ολυμπιακός δεν έχει… ξεμπερδέψει από την τελευταία ποινή, αφού θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 25 Φεβρουαρίου, ελέω της απόφασης της Κυβέρνησης για «κλείσιμο» των γηπέδων της πρώτης κατηγορίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γίνει την Τρίτη (06/02) στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου οι Πειραιώτες θα εκπροσωπηθούν από Ελβετό δικηγόρο, τον νομικό της ΠΑΕ, Δημήτρη Καρπετόπουλο και τον αντιπρόεδρο, Κώστα Καραπαπά, ως μάρτυρα.

Αρχικά, στο προκαταρκτικό στάδιο ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή έγγραφων υπομνημάτων από τον Ολυμπιακό και ακολουθήθηκε ταχεία διαδικασία, μια και η απόφαση θα πρέπει να βγει μέσα στον Φεβρουάριο, πριν από την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League και την έναρξη των play offs.

Σχετικές ειδήσεις