ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπάχαλο στην Αλ Ιτιχάντ – Έφυγε απ’ την προπόνηση ο Μπενζεμά

Μπάχαλο στην Αλ Ιτιχάντ – Έφυγε απ’ την προπόνηση ο Μπενζεμά

Φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο, είχε ο Καρίμ Μπενζεμά, ενώ αρνήθηκε να ζητήσει συγγνώμη απ’ την ομάδα για την απουσία του απ’ την προετοιμασία.

Οι σχέσεις του Καρίμ Μπενζεμά με την Αλ-Ιτιχάντ, είναι στο χειρότερο δυνατό σημείο. Ο Γάλλος στράικερ εδώ και καιρό έχει τάσεις φυγής, ενώ δείχνει διαρκώς την ενόχλησή του. Έχοντας άκρως αντι-επαγγελματική στάση στο σύλλογο της Σαουδικής Αραβίας. Μάλιστα είναι στα «μαχαίρια» και με τον προπονητή του, Μαρσέλο Γκαγιάρδο.

Αρχικά ο έμπειρος Γάλλος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προετοιμασία της ομάδας. Προφασίστηκε πως… αποκλείστηκε στις εξωτικές διακοπές του, ενώ υπήρξαν πολλά δημοσιεύματα πως ζήτησε να φύγει. Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε, όμως το θέμα δεν τελείωσε εκεί.

Ο Γκαγιάρδο που δεν είναι κάποιος τυχαίος φυσικά, απαίτησε απ’ τον Μπενζεμά να απολογηθεί μπροστά σε όλη την ομάδα για το γεγονός πως δεν πήρε μέρος στην προετοιμασία. Να ζητήσει συγγνώμη με λίγα λόγια. Ο πρώην άσος της Ρεάλ αρνήθηκε να το κάνει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην προπόνηση της περασμένης Δευτέρας ενώ συμμετείχε στο ζέσταμα, ακολούθως του ζήτησε ο Γκαγιάρδο να κάνει ατομικό πρόγραμμα. Ως τιμωρία για τη στάση του. Ο Μπενζεμά δεν το δέχτηκε κι έφυγε απ’ την προπόνηση. Όχι όμως έτσι απλά. Πρώτα αντάλλαξε… Γαλλικά με τον Γκαγιάρδο, ενώ στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο συμπατριώτης τους προπονητής ήταν αυτός που έδιωξε τον έμπειρο στράικερ.

Ουσιαστικά ο Καρίμ Μπενζεμά είναι «τελειωμένος» αυτή τη στιγμή απ’ την Αλ-Ιτιχάντ. Με τη μεταγραφική περίοδο να έχει τελειώσει. Ο παίκτης θα προπονείται με τους «κομμένους» και τους τραυματίας, χωρίς να υπάρχει χρονικός προσδιορισμός της τιμωρίας του.