ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λουτσέσκου: «Θα δώσω την ψυχή μου – Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη με έκανε καλύτερο προπονητή»

Λουτσέσκου: «Θα δώσω την ψυχή μου – Ευχαριστώ τον κ. Σαββίδη με έκανε καλύτερο προπονητή»

Τα πρώτα λόγια του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ για άλλα τρία χρόνια – Το ευχαριστώ του Ρουμάνου στον Ιβάν Σαββίδη.

Στη δύναμη της σχέσης που έχει αναπτύξει με τον οργανισμό του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον «δικέφαλο» κι εκεί δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους πάντες. Κυρίως τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ για το γεγονός πως τον έκανε καλύτερο προπονητή όπως είπε.

Οι δηλώσεις του Ράζβαν Λουτσέσκου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν μια επιλογή ας πούμε συναισθηματική, μία επιλογή ζωής αν θέλετε. Ήταν μια επιλογή λόγω του ισχυρού δεσμού, που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εμένα και τον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, με τον κ. Σαββίδη και εμένα. Είμαι πολύ περήφανος για όλα αυτά.

Θέλω μόνο να πω σε όλους πως θα δώσω, όπως έχω δώσει μέχρι τώρα, όλη μου την ψυχή, όλη μου την διαθεσιμότητα σε αυτή τη δουλειά, για να σας κάνω περήφανους και χαρούμενους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους φιλάθλους μας που είναι απίστευτα κοντά μας και μας δίνουν δύναμη και ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Σαββίδη για όλες αυτές τις σεζόν που είμαστε μαζί, για το γεγονός πως αυτός κατάφερε να με κάνει καλύτερο προπονητή.

Σας ευχαριστώ όλους! Ξέρετε πως δεν μου αρέσουν πολύ όλα αυτά. Όλες αυτές οι κινήσεις πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Κυριακή σε δύο ημέρες. Ας συγκεντρωθούμε κι ας πάμε εκεί με όλη μας την ενέργεια. Σας ευχαριστώ!».