ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0: Μηδέν σε όλα στους «Ζωσιμάδες»

Super League, ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 0-0: Μηδέν σε όλα στους «Ζωσιμάδες»

Super League: Κακό ποδόσφαιρο για ΠΑΣ Γιάννινα και Άρη, ελάχιστες φάσεις και απόλυτα φυσιολογική «λευκή» ισοπαλία – Παραμένουν ουραγοί οι γηπεδούχοι.

Η αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Άρη, θα ξεχαστεί γρήγορα. Κακό παιχνίδι για τις δύο ομάδες, ελάχιστες φάσεις κι αυτές όχι σπουδαίες για να έρθει το γκολ και να αλλάξει η μονοτονία της «λευκής» ισοπαλίας. Ένα αποτέλεσμα που τελικά στεναχωρεί περισσότερο τους γηπεδούχους που συνεχίζουν να μένουν μακριά από νίκες και τελευταία στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη προσπάθεια για γκολ στο 11’, με το πλασέ του Κόντε να μην ανησυχεί τον Κουέστα. Μέχρι το τέταρτο του ματς, τα σουτ των Σαμόρα και Τζίνο μαζί με την κεφαλιά Μπράμπετς, δεν απείλησαν.

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις ουσιαστικά, χαμηλό τέμπο και ποδόσφαιρο που δεν ενθουσίασε. Στο 39’ ο Παμλίδης με πλασέ δεν είχε αποτέλεσμα. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ουσιαστικά χωρίς καμία σημαντική ευκαιρία για τις δύο ομάδες.

Με το καλησπέρα στο δεύτερο μέρος, ήρθε η πρώτη πολύ καλή φάση στην αναμέτρηση. Ο Ροσέρο έκανε τη σέντρα με τον Κόντε να κάνει λάθος εκτίμηση και έτσι η μπάλα έφυγε άουτ! Ο Ισπανός στο 51’ δεν μπόρεσε να απειλήσει με τακουνάκι.

Ο Κόντε ξανά ήταν αυτός που δεν αντέδρασε σωστά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σουτάρει εντός περιοχής αν και αμαρκάριστος στο 62’. O Άρης απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο μέρος με τον Μανού Γκαρθία να σουτάρει δυνατά και τον Νάγκι να πέφτει και να διώχνει τον κίνδυνο στο 84’.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε το παραμικρό (πέρα από ένα άστοχο σουτ του Λεό στο 90+4') και σε ένα κακό παιχνίδι το 0-0 ήταν το απόλυτα λογικό αποτέλεσμα. Ο Άρης έφτασε τους 35 βαθμούς με την ισοπαλία και παραμένει πέμπτος, ενώ ο ΠΑΣ συνεχίζει να είναι μόνος στην τελευταία θέση με 13.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(Γρηγορίου): Νάγκι, Μπακαδήμας, Κιάκος, Εραμούσπε, Λιάσος, Ριένστρα, Τζίνο, Ζόρντι, Παμλίδης, Ροσέρο, Κόντε.

ΑΡΗΣ (Μάντζιος): Κουέστα, Ντουκουρέ, Μπένετ, Σαβέριο, Σαμόρα, Μπράμπετς, Φατόρε, Φετφατζίδης, Τζούρασεκ, Οντουμπάτζο, Ρόουζ.